Artikel top billede

"Vores hjemmeside er grim - men I kan ikke stave"

Landets grimmeste hjemmeside tilhører Hvidovre Badminton Club, lyder dommen. Men nu smasher badmintonspillerne tilbage: De der peger fingre har fejl på deres egen hjemmeside.

Badmintonspillerne i Hvidovre er en smule fortørnede over, at deres frivillige klub har vundet mesterskabet om at have landets grimmeste hjemmeside.

For dommen over klubbens hjemmeside er ikke et fejlfrit smash.

Det mener René Straube, der beskriver sig som en ven af badmintonklubben.

Han erkender, at der er flere tydelige web-mangler på den frivillige forenings hjemmeside, men kritikken runger hult, når den kommer fra et professionelt webbureau, der selv har fejl og mangler på deres hjemmeside. 
 
"Man skal ikke kaste med sten, når man selv bor i et glashus. I bekender jer jo til at være professionelle, og må jo som sådan optræde som det, og når I nu uopfordret tillader jer at kommentere andres hjemmesider, så vil jeg tillade mig at kommentere jeres egen hjemmeside," siger René Straube.

Fejl og mangler

Kåringen "Danmarks Grimmeste Hjemmeside" er arrangeret af webbureauet Spreadsite.

Han henviser til kommafejl, manglende ord og stavefejl (fx. dyre/dyrere) på Spreadsites hjemmeside.

"Jeg vil med spænding se frem til, at I retter jeres egne bøffer, før I giver jer i kast med andres," siger René Straube.

Er det ikke en smule småligt at angribe webbureauet, der har brugt en ekstern jury og som i øvrigt gratis har tilbudt klubben et nyt webdesign som præmie?

"Jeg kan godt forstå dit spørgsmål, men det var som sådan ikke et angreb. Jeg har bare nysgerrigt kigget på hjemmesiden for det firma, som har bedømt den grimmeste hjemmeside. Så tænker man, at deres egen da må være spektakulær, eller i hvert fald som sådan tæt på fejlfri," siger René Straube.

"Så egentlig ender historien for mit vedkommende med at konstatere, at firmaet bag denne udnævnelse såmænd ikke engang kan styre deres egen baggård. Og hvem vil så gerne have designet en hjemmeside af dem?"

Spreadsite har ikke ønsket at besvare kritikken.

LÆS OGSÅ: Her er Danmarks grimmeste hjemmeside
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.