Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Så er HBO Nordic live - men med begrænset adgang

Lanceringen af HBO Nordic er blevet flere måneder forsinket, men nu er videotjenesten endelig klar til kamp mod Netflix, YouBio og ViaPlay. Det er dog kun få kunder, som lukkes ind ad gangen.

Den amerikanske streamingtjeneste HBO Nordic er langt om længe åbnet i Danmark. 

I første omgang er det dog kun få personer, som lukkes ind ad gangen. HBO Nordic skriver på sin Facebook-side:

"For at kunne levere en tilfredsstillende streaming oplevelse for alle har vi besluttet at åbne vores tjeneste for et begrænset antal abonnenter i dag og øge antallet uge for uge."

Det betyder, at det til at begynde med kun er kunder, som for nylig har købt et Samsung-produkt, der får adgang.

I en længere periode har den sydkoreanske elektronikproducent kørt en reklamekampagne, hvor der ved køb af især dyre fladskærme har fulgt en værdikode med til HBO Nordic.

Den kan nu veksles til adgang til den amerikanske videotjeneste.

Senere vil dørene gradvist åbne for de personer, som har tilmeldt sig HBO Nordics nyhedsbrev.

Låst i flere måneder

Lanceringen er blevet udskudt flere måneder, og HBO Nordic har offentligt undskyldt forsinkelsen og tilbudt en måned gratis til de personer, som tilmeldte sig streamingtjenestens nyhedsbrev.

Det lød umiddelbart som en flot gestus, men senere har det vist sig, at man er tvunget til at abonnere på HBO Nordic i minimum seks måneder.

Derfor er det ikke muligt udelukkende at få en måned gratis til at teste, om videotjenesten lever op til ens forventninger, og beslutte sig for at forlænge abonnementsperioden.

Konkurrenter som Netflix, YouBio og ViaPlay tilbyder modsat HBO Nordic alle en gratis prøveperiode.

Prisen for et abonnement på HBO Nordic er 79 kroner om måneden, og videotjenesten er et miks af film og egenproducerede tv-serier som Sopranos, Sex and the City, The Wire, Rome og Games of Thrones. 

Norske DinSide.no har allerede smugkigget på indholdet på HBO Nordic, som på filmsiden skuffer. Til gengæld er der hele 46 tv-serier at vælge imellem.

Du kan se video og fotos af, hvordan HBO Nordic fungerer på et Samsung-tv hos DinSide.no.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.