Artikel top billede

Nu kan du igen få Google Maps til iPhone og iPad

Google har nu udgivet sin egen iOS-app for Google Maps.

Nu er det igen muligt at få Google Maps til iOS som alternativ til den udskældte kort-tjeneste Apple Maps. Google har netop udsendt Google Maps som gratis iOS-app. Den kører på alle enheder med iOS 5.1 og nyere.

I sin blog fremhæver Google, at den nye app har en helt ny brugerflade og et nyt design, hvor man kan se en større del af kortet på skærmen samtidig, fordi de forskellige kontrolelementer bliver vist oven på kortet.

Der er en søgeboks i toppen og et infofelt i bunden af skærmen, der viser adresser, åbningstider, anmeldelser og andre oplysninger.

Mange af de kendte funktioner fra Google Maps findes også i den nye app, herunder Street View gadebilleder og fotos fra forretninger. Kortet kan også vise ruter fra den offentlige transport.

Google har også udgivet et Google Maps SDK (Software Developer Kit) til iOS og en speciel URL-mekanisme, som skal gøre det lettere at integrere kortet i sine egne applikationer.

Den nye app kan både køre på iPhone og iPad, men en særlig optimeret iPad-version skulle også være under udvikling.

Tidligere har Google leveret det officielle kort til iOS, men det blev udskiftet med Apples egen Maps-tjeneste tidligere i år. Disse kort indeholder dog mange fejl og mangler, og Apple har selv måttet undskylde og opfordre kunderne til at bruge andre tjenester.

Så sent som i denne uge kom det frem, at politiet i Australien har advaret mod at bruge Apple Maps. Det sker, efter at kort-applikationen har sendt flere bilister ud i den australske vildmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere