Artikel top billede

De 10 mest læste artikler på ComON i 2012

Gratis apps, Netflix og anmeldelser var noget af det, der fik dig til at spærre øjnene op i det forgangne år.

Vi har bladret årets artikler igennem og fundet dem, som er blevet læst allermest. Her har du årets mest læste historier - måned for måned.

JANUAR:

Trin for trin: Sådan lokkede it-mand svindler i fælden

I år har mange danskere været plaget af fuskere, der over telefonen har udgivet sig for at være Microsoft-ansatte, der blot ville hjælpe.
Men en af fuskerne rendte ind i en it-profesionel, der ikke havde tænkt sig at blive trukket rundt i managen. Det kom der en ret underholdende historie ud af, som var den mest læste i januar.

FEBRUAR:

Så blodig er Apples patentkrig: Steve Jobs ville tilintetgøre Android
Steve Jobs' død i 2011 kastede stadig historier af sig i 2012. Blandt andet da det kom frem, at Apple-grundlæggeren havde intentioner om at tilintetgøre Android. Vi skrev historien og opsummerede den voksende konflikt mellem Samsung og Apple. Det blev den mest læste historie fra februar.

MARTS:

Derfor er SIM-kortet på vej i graven

Telebranchen er som mange andre brancher under pres og forandring på grund at it-udviklingen.
Det var for eksempel i år, at vi spåede, SIM-kortet er på vej i graven. I marts var det den mest læste artikel, der forsøger at stille skarpt på, hvad SIM-kortets afløser bliver.

APRIL:

Så god er Google Drive

I 2012 kom Google med sin Dropbox-konkurrent. En harddisk i skyen. I april lavede vi en test af de nye funktioner i Google Drive, der langt hen ad vejen var en opbakning af Google Docs med mulighed for at uploade og dele endnu større filstørrelser: Så god er Google Drive.

MAJ:

Træt af dyr software? Her er seks gratis alternativer

I maj lavede vi en opsummering af gratis alternativer til betalingsprogrammer som Word og Photoshop. Der kommer hele tiden nye alternativer med artiklen, Her er seks gratis alternativer, er stadig aktuel.

JUNI:

Her er otte apps, som alle Mac-ejere bør hente

I juni gav vi vores forslag til lækre og uundværlige programmer til Mac OS.
I alt otte gratis og betalings-apps er der på listen, som blev til den mest læste artikel i juni. Du finder for eksempel PixelMator, Fantastical og SnapSeed.

JULI:

Her er 10 webtjenester der har ændret vores liv
Det er store ord, men vi mener faktisk, at denne samling programmer og tjenester har påvirket eller forbedret vores hverdag.
Vi kan slet ikke huske vores liv før Netflix og Dropbox

AUGUST:

Derfor skal din nye tablet være uden 3G
Skal man investere i tablets med mobilt internet-forbindelse? Eller er det nok med en ganske almindelig WiFi-model?
Det kiggede vi på i august, hvilket blev til månedens mest læste artikel. I vores optik kan man sagtens spare sine penge og investere i den billige model. Læs hvorfor.

SEPTEMBER:

Test: Google Nexus 7 er den bedste tablet nummer 2
Nu kommer de rigtige konkurrenter til iPad'en! Men er de stærke nok?
I vores grundige test af den lille Google-tablet Nexus 7 viser lilleputten gode takter, men som overskriften afslører, så er der stadig lidt

OKTOBER:

Test: iPhone 5 er en bundsolid topmobil - men hvorfor er Apple nærig?
Og hvordan var det lige med den nye iPhone. Var den pengene værd?
Vores anmelder var begejstret men savnede stadig en del funktioner, som konkurrenterne har i forhold til iPhone 5. Men grundliggende er den seneste Apple-tekefon imponerende.

NOVEMBER:

Sådan opgraderer du nemt din harddisk
Selv om køreklare bærbare og tablets vinder frem i salgstatistikkerne, så er der åbenbart stadig interesse for at pille lidt ved computerindmad og selv samle den.
I november var den suverænt mest læste artikel om udskiftning af harddisk.

DECEMBER:

Prøv den danske Netflix-dræber gratis frem til februar
Og så kom YouBio endelig på banen. Lidt forsinket efter Netflix.
Streamingtjenesten fra YouSee tilbyder gratis adgang til film og tv-serier frem til ferbruar. Hvis man ikke er overbevist til den tid, så kan man få en gratis måned hos konkurrenten, HBO Nordic, der så småt åbner op i Danmark. 

BOBLERE:
Lige uden for toplisten finder du historier, der også blev klikket på i stor stil i 2012. For eksempel en test af Google Nexus og en guide til at gøre Android mere sikkert end iPhone. Desuden blev artiklen "10 ting du skal vide om Netflix" læst meget i kølvandet på lanceringen i efteråret.
Det samme gjorde vores guide til at finde "forbudte" billeder på Instagram og guiden til at finde ud af, om din chef overvåger dig på arbejdspladsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere