Artikel top billede

Dette teleselskab skal du vælge for at få den bedste Netflix-oplevelse

Netflix har målt din og min internetkvalitet. Se hvilke selskaber, der er bedst.

Med sine cirka 30 millioner brugere har Netflix indsigt i en betydelig bunke data. Med sin danske lancering i år kan Netflix nu også analysere på danske forhold.

Derfor har firmaet lavet en opgørelse, der lister de danske teleudbydere efter, hvem der sandsynligvis giver den bedste oplevelse med videostreaming til sine kunder.

Ifølge Netflix' egen analyse er det Stofa-kunder, der sidder på de hurtigste forbindelse (målt i Mbps) og som dermed har de mest optimale forbindelser til videostreaming.

På andenpladsen finder man DanskKabel. Efterfulgt af ComX på tredjepladsen. Teleselskabernes mobile kunder oplever ifølge Netflix de mindst kvikke overførselshastigheder.

Det skriver firmaet på sin blog, hvor der også er opmålinger fra de andre skandinaviske lande, som Netflix er til stede i: Sverige, Norge og Finland.

Netflix tager dog nogle forbehold:

"Den gennemsnitlige ydelse ligger et godt stykke under ydelsen under optimale forhold på grund af en masse forskellige faktorer som WiFi-signaler, forskellige apparater og Netflix' kodning af streams. Men den relative rangering af selskaberne er dog en præcis indikator for kvaliteten og stabiliteten, som vores brugere oplever den på tværs af hjem, apparater og forbindelser," skriver Greg Peters, ansvarlig for produktudvikling hos Netflix.

Det er dog tydeligt, at dataoverførselshastighed langt fra er det eneste, der afgører, om man får en god filmoplevelse på Netflix. Ifølges firmaets aktive kunder på Facebook er der mange brugere med lavere overførselshastigheder, der ikke lægger mærke til nedsat kvalitet.

Hold øje med Netflix' egen blog, hvor der hver måned bliver offentliggjot nye rangeringer af de danske teleselskabers evne til at streame video over nettet. Netflix har i lang tid lavet en lignende opgørelse i USA.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.