Artikel top billede

HBO Nordic: Okay, så er vi gratis i en måned

Efter hård kritik er det nu gratis at prøve HBO Nordic frem til 31. januar uden at binde sig til et længere abonnement. Få forklaringen her.

Netflix gør det. YouBio gør det - og nu gør HBO Nordic det også: tilbyder muligheden for at prøve videotjenesten gratis i en måned. 

HBO Nordic holdt ellers tidligere på, at brugerne var tvunget til at binde sig i en seks måneders periode.

De personer, som skrev sig op til HBO Nordics nyhedsbrev, kunne dog få en af de seks måneder gratis.

De ville dog ikke slippe for de fem månedlige betalinger af 79 kroner, altså i alt 395 kroner.

Det har ført til en meget voldsom kritik af HBO Nordic, som på sin Facebook-side er blevet bombarderet med sure og skuffede kommentarer.

Og det ser umiddelbart ud til at have haft en effekt. I hvert fald skriver HBO Nordic i sit seneste nyhedsbrev:

"Nogle af jer har givet udtryk for utilfredshed over ikke at kunne prøve vores tjeneste uden samtidig at binde sig. Vi har lyttet til jer. Derfor tilbyder vi jer nu mulighed for at opsige jeres abonnement inden den 31. januar 2013 uden at betale eller at binde jer yderligere."

Det nye tilbud gælder dog kun for personer, som har tilmeldt sig eller tilmelder sig HBO Nordics nyhedsbrev på hbonordic.com før den 31. december 2012.

De vil modtage en værdikode, som skal bruges i forbindelse med registreringen på HBO's hjemmeside.

Hvis du allerede har oprettet dig som bruger af tjenesten - og har tegnet et abonnement - er det muligt at komme ud af det, hvis du afmelder dig inden 31. januar.

Streamingtjenesten er i øvrigt først ved langsomt at rulle ud på forskellige platforme. I sidste uge kom en Android-app, og i denne uge er en iOS-version dukket op. Der mangler stadig understøttelse for apps til eksempelvis fladskærme, medmindre du har en helt ny model fra Samsung.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere