Artikel top billede

Codesealer har grund til at lukke champagne op i dag. Foto: Codesealer/Twitter

Danske netbank-beskyttere sigter mod verden efter millioninvestering

Hvad skal Codesealer bruge 16,5 millioner kroner til?

De fleste danskere lader først champagnepropperne poppe om nogle dage. Men hos iværksætterfirmaet Codesealer var der grund til at gøre det allerede før jul.

Firmaet fik nemlig 16,5 millioner kroner i kapitaltilførsel fra virksomhedens ledelse og ikke mindst Danmark største venturekapitalfond, SEED Capital, og VF Venture (datterselskab til den statsejede Vækstfonden).

Codesealer har udviklet en teknologi til at bekæmpe de berygtede man-in-the-middle-angreb, som især bruges til at "dirke" netbankerne op med.
Den unikke softwareløsning installeres direkte hos netbankerne for at beskytte bankens kunder mod hacking. Siden ComON skrev om firmaet første gang for to år siden, har Codesealer blandt andet fået nogle af Nordens største banker i kundekartoteket.

Next stop: Verden
Den tidlige julegave bruges til at sætte gang i en international lancering. Først Europa. Siden resten af verden.

"Vi er i dialog med en lang række af verdens største banker, som bekræfter, at vi har et helt unikt produkt, som løser et stort problem for dem. Med kapitaltilførslen får vi den nødvendige styrke til at vækste internationalt. Målet er, at vores software bliver den internationale standard til beskyttelse af netbankkunder imod hacking," udtaler direktør i CodeSealer Nicolaj Højer Nielsen, der stiftede Codesealer sammen med Martin Boesgaard.

Firmaet anslår, at der på verdensplan stjæles for over tre milliarder dollars årligt. Det omfang skal Codsesealer begrænse.

CodeSealer blev i 2011 udpeget som en af Europas mest lovende start-up virksomheder af magasinet Red Herring.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere