Artikel top billede

Codesealer har grund til at lukke champagne op i dag. Foto: Codesealer/Twitter

Danske netbank-beskyttere sigter mod verden efter millioninvestering

Hvad skal Codesealer bruge 16,5 millioner kroner til?

De fleste danskere lader først champagnepropperne poppe om nogle dage. Men hos iværksætterfirmaet Codesealer var der grund til at gøre det allerede før jul.

Firmaet fik nemlig 16,5 millioner kroner i kapitaltilførsel fra virksomhedens ledelse og ikke mindst Danmark største venturekapitalfond, SEED Capital, og VF Venture (datterselskab til den statsejede Vækstfonden).

Codesealer har udviklet en teknologi til at bekæmpe de berygtede man-in-the-middle-angreb, som især bruges til at "dirke" netbankerne op med.
Den unikke softwareløsning installeres direkte hos netbankerne for at beskytte bankens kunder mod hacking. Siden ComON skrev om firmaet første gang for to år siden, har Codesealer blandt andet fået nogle af Nordens største banker i kundekartoteket.

Next stop: Verden
Den tidlige julegave bruges til at sætte gang i en international lancering. Først Europa. Siden resten af verden.

"Vi er i dialog med en lang række af verdens største banker, som bekræfter, at vi har et helt unikt produkt, som løser et stort problem for dem. Med kapitaltilførslen får vi den nødvendige styrke til at vækste internationalt. Målet er, at vores software bliver den internationale standard til beskyttelse af netbankkunder imod hacking," udtaler direktør i CodeSealer Nicolaj Højer Nielsen, der stiftede Codesealer sammen med Martin Boesgaard.

Firmaet anslår, at der på verdensplan stjæles for over tre milliarder dollars årligt. Det omfang skal Codsesealer begrænse.

CodeSealer blev i 2011 udpeget som en af Europas mest lovende start-up virksomheder af magasinet Red Herring.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere