Artikel top billede

Den ultimative USB-nøgle til manden, der har alt - undtagen nok lagerplads

Kingston har presset grænsen for, hvor meget data som kan lægges på en USB-nøgle. Mød den imponerende og svinedyre DataTraveler HyperX Predator 3.0 her.

Hvis du efterhånden er en ældre it-herre, kan du måske huske dengang, da en USB-nøgle med 16 megabyte lagerplads var fuldkommen revolutionerende.

Især når man tidligere havde været vant til at jonglere med disketter. 

I dag skal der bestemt mere til, før underkæben rammer Adidasskoene.

Men Kingston imponerer alligevel med DataTraveler HyperX Predator 3.0, der har plads til - hold fast - en terabyte data.

Det er muligvis mere lagerplads, end du i dag har på din computers harddisk - især hvis du bruger en bærbar.

Data fra USB-nøglen kan hentes med 240 MB/s, mens der gemmes med 160 MB/s. Det kræver dog, at din computer understøtter USB 3.0.

Hvis du bare smider USB-nøglen i en computer med USB 2.0, vil hastigheden være op til 30 MB/s.

Der er ingen konkret pris på DataTraveler HyperX Predator 3.0, men en Kingston-model med plads til 512 gigabyte koster ifølge pcworld.com 1.750 dollar, hvilket svarer til cirka 10.000 kroner.

Det må forventes, at udgaven med plads til en terabyte data derfor er noget dyrere.

Men for manden, der har alt - undtagen nok lagerplads - kan den være en oplagt investering.

Men det er nok en god idé at koble den dyrebare USB-nøgle sammen med et sæt nøgler eller lignende, så den ikke så let bliver væk.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.