Artikel top billede

Her er Lenovos nye bordcomputer

Lenovo er klar med en ny bordcomputer med Windows 8, der også kan bruges som en almindelig skærm.

Du har sikkert allerede hørt om tablet-pc'er. Men hvad med en table-pc? Det er betegnelsen for Lenovos nye bordcomputer, IdeaCentre Horizon Table, der blev præsenteret på CES i denne uge i Las Vegas. Den minder om den gamle Surface-bordcomputer fra Microsoft og Samsung (ikke at forveksle med tablet-pc'en af samme navn).

Der er tale om en 27-tommers touch-skærm med integreret computer, der entes kan placeres horisontalt på et bord eller bruges som en almindelig vertikal computerskærm. Horizon er designet til at ligge fladt på en hvilken som helst overflade og til, at flere kan bruge den samtidig.

Lenovo kalder det for en "interpersonlig pc", og selskabet har selv udviklet en grænseflade, Lenovo Aura, der kører oven på det normale Windows 8. Den sørger blandt andet for, at touchskærmen kan håndtere op til 10 berøringer samtidig.

"Vi har set teknologien udvikle sig hen over de fire skærme, fra desktoppen til den bærbare, tablet-pc'en og smartphonen, og alligevel, selvom folk har mere computerydelse end nogensinde før, er der stadig plads til teknologier som Horizon der bringer folk sammen. Horizon gør den personlige computer til en interpersonlig computer, hvor flere brugere kan dele den samme oplevelse," siger Peter Hortensius, der er chef for Lenovos Product Group.

Den nye bordcomputer leveres med en række særligt tilpassede spil fra Electronic Arts og Ubisoft, herunder Monopoly, Draw Race 2 HD og King of the Opera. Der er også tegneprogrammer og andre applikationer, hvor flere brugere kan arbejde sammen.

Horizon skifter automatisk til Aura-brugerfladen, så snart den bliver placeret på en horisontal overflade. Bordcomputeren leveres med en elektronisk terning og fire joysticks, der kan bruges til at styre spillene.

Lenovo fortæller, at IdeaCentre Horizon Table kan købes fra starten af sommeren, og prisen oplyses til 1.700 dollar i USA.

På CES har Lenovo også fremvist en større prototype med en 39 tommers skærm, kaldet Gamma, som skal lanceres på et senere tidspunkt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Kan ikke skifte leverandør: Region Sjælland underskriver million-aftale med Oracle uden udbud
Region Sjælland underskriver million-aftale med Oracle, der er eneste selskab, der kan levere den software, som regionen er afhængig af. “Et skifte fra Oracle-teknologi til anden teknologi er noget nær umuligt,” konkluderer regionen.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.