Artikel top billede

Her er Lenovos nye bordcomputer

Lenovo er klar med en ny bordcomputer med Windows 8, der også kan bruges som en almindelig skærm.

Du har sikkert allerede hørt om tablet-pc'er. Men hvad med en table-pc? Det er betegnelsen for Lenovos nye bordcomputer, IdeaCentre Horizon Table, der blev præsenteret på CES i denne uge i Las Vegas. Den minder om den gamle Surface-bordcomputer fra Microsoft og Samsung (ikke at forveksle med tablet-pc'en af samme navn).

Der er tale om en 27-tommers touch-skærm med integreret computer, der entes kan placeres horisontalt på et bord eller bruges som en almindelig vertikal computerskærm. Horizon er designet til at ligge fladt på en hvilken som helst overflade og til, at flere kan bruge den samtidig.

Lenovo kalder det for en "interpersonlig pc", og selskabet har selv udviklet en grænseflade, Lenovo Aura, der kører oven på det normale Windows 8. Den sørger blandt andet for, at touchskærmen kan håndtere op til 10 berøringer samtidig.

"Vi har set teknologien udvikle sig hen over de fire skærme, fra desktoppen til den bærbare, tablet-pc'en og smartphonen, og alligevel, selvom folk har mere computerydelse end nogensinde før, er der stadig plads til teknologier som Horizon der bringer folk sammen. Horizon gør den personlige computer til en interpersonlig computer, hvor flere brugere kan dele den samme oplevelse," siger Peter Hortensius, der er chef for Lenovos Product Group.

Den nye bordcomputer leveres med en række særligt tilpassede spil fra Electronic Arts og Ubisoft, herunder Monopoly, Draw Race 2 HD og King of the Opera. Der er også tegneprogrammer og andre applikationer, hvor flere brugere kan arbejde sammen.

Horizon skifter automatisk til Aura-brugerfladen, så snart den bliver placeret på en horisontal overflade. Bordcomputeren leveres med en elektronisk terning og fire joysticks, der kan bruges til at styre spillene.

Lenovo fortæller, at IdeaCentre Horizon Table kan købes fra starten af sommeren, og prisen oplyses til 1.700 dollar i USA.

På CES har Lenovo også fremvist en større prototype med en 39 tommers skærm, kaldet Gamma, som skal lanceres på et senere tidspunkt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere