Artikel top billede

Kæde kaprer nordsjællandsk forhandler

Efter mangeårig flirt er Hillerød-forhandler blevet en del af den frivillige CBC-kæde.

Bo Anker Johansen er stadig kaptajn på sit eget skib. Men nu er Hillerød-forhandleren AJ elektronik & data også blevet en del af den frivillige CBC-kæde.

"Der er fordele ved at være sammen. Blandt andet markedsføring," siger Bo Anker Johansen og fortsætter:

"Vi skal ikke ud oglave en avis-rundsending selv. Det sker gennem CBC."

AJ elektronik & data blev medlem af CBC-kæden i december. Derfor er det stadig meget nyt for Bo Anker Johansen. Men han giver udtryk for, at nu er det rigtig tidpunkt for forhandleren at indtræde i CBC.

"Jeg har været på vej til at melde mig ind i CBC for mange år siden. Og nu synes jeg, at CBC kan komme med nogle fordele. Specielt markedsføring, men måske også bedre indkøbsaftaler. CBC har jo folk ansat til at forhandle netop indkøbsaftaler for medlemmerne," fortæller han.

Det er tydeligt, at det også betyder noget for Bo Anker Johansen, at der er tale om en frivillig kæde, hvor man stadig selv er kaptajn på sin egen skude, og hvor der er respekt om de værdier og den viden, man som forhandler har med sig.

"Vi er edb-folk, og vi har været her 35-36 år efterhånden. Det er både med butik, service-værksted og erhvervskunder - især på netværkssiden. Sådan som det er i dag, kan alle og enhver gå i Bilka og få noget kastet i nakken. Det er dem, vi er oppe imod. Og vi får de kunder, der vil have en ordentlig service. De kommer ind til os," siger han.

At Bo Anker Johansen er gået med i CBC hænger også sammen med, at han deler profil med de andre CBC—butikker, og at der netop stilles krav til CBC-medlemmer om, at de har service.

"Det er jo service, vi skal leve af. Og fordi CBC er en frivillig kæde, så sker der ikke andre væsentlige forandringer. Vi er stadig selvstændige," konstaterer Bo Anker Johansen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?