Artikel top billede

Kæde kaprer nordsjællandsk forhandler

Efter mangeårig flirt er Hillerød-forhandler blevet en del af den frivillige CBC-kæde.

Bo Anker Johansen er stadig kaptajn på sit eget skib. Men nu er Hillerød-forhandleren AJ elektronik & data også blevet en del af den frivillige CBC-kæde.

"Der er fordele ved at være sammen. Blandt andet markedsføring," siger Bo Anker Johansen og fortsætter:

"Vi skal ikke ud oglave en avis-rundsending selv. Det sker gennem CBC."

AJ elektronik & data blev medlem af CBC-kæden i december. Derfor er det stadig meget nyt for Bo Anker Johansen. Men han giver udtryk for, at nu er det rigtig tidpunkt for forhandleren at indtræde i CBC.

"Jeg har været på vej til at melde mig ind i CBC for mange år siden. Og nu synes jeg, at CBC kan komme med nogle fordele. Specielt markedsføring, men måske også bedre indkøbsaftaler. CBC har jo folk ansat til at forhandle netop indkøbsaftaler for medlemmerne," fortæller han.

Det er tydeligt, at det også betyder noget for Bo Anker Johansen, at der er tale om en frivillig kæde, hvor man stadig selv er kaptajn på sin egen skude, og hvor der er respekt om de værdier og den viden, man som forhandler har med sig.

"Vi er edb-folk, og vi har været her 35-36 år efterhånden. Det er både med butik, service-værksted og erhvervskunder - især på netværkssiden. Sådan som det er i dag, kan alle og enhver gå i Bilka og få noget kastet i nakken. Det er dem, vi er oppe imod. Og vi får de kunder, der vil have en ordentlig service. De kommer ind til os," siger han.

At Bo Anker Johansen er gået med i CBC hænger også sammen med, at han deler profil med de andre CBC—butikker, og at der netop stilles krav til CBC-medlemmer om, at de har service.

"Det er jo service, vi skal leve af. Og fordi CBC er en frivillig kæde, så sker der ikke andre væsentlige forandringer. Vi er stadig selvstændige," konstaterer Bo Anker Johansen.
IT-JOB

Kvalitet i Almen Praksis

C#-udvikler

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Tværtænkende og alsidig IT-koordinator

Semler Gruppen A/S

Data Scientist
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.