Artikel top billede

Kæde kaprer nordsjællandsk forhandler

Efter mangeårig flirt er Hillerød-forhandler blevet en del af den frivillige CBC-kæde.

Bo Anker Johansen er stadig kaptajn på sit eget skib. Men nu er Hillerød-forhandleren AJ elektronik & data også blevet en del af den frivillige CBC-kæde.

"Der er fordele ved at være sammen. Blandt andet markedsføring," siger Bo Anker Johansen og fortsætter:

"Vi skal ikke ud oglave en avis-rundsending selv. Det sker gennem CBC."

AJ elektronik & data blev medlem af CBC-kæden i december. Derfor er det stadig meget nyt for Bo Anker Johansen. Men han giver udtryk for, at nu er det rigtig tidpunkt for forhandleren at indtræde i CBC.

"Jeg har været på vej til at melde mig ind i CBC for mange år siden. Og nu synes jeg, at CBC kan komme med nogle fordele. Specielt markedsføring, men måske også bedre indkøbsaftaler. CBC har jo folk ansat til at forhandle netop indkøbsaftaler for medlemmerne," fortæller han.

Det er tydeligt, at det også betyder noget for Bo Anker Johansen, at der er tale om en frivillig kæde, hvor man stadig selv er kaptajn på sin egen skude, og hvor der er respekt om de værdier og den viden, man som forhandler har med sig.

"Vi er edb-folk, og vi har været her 35-36 år efterhånden. Det er både med butik, service-værksted og erhvervskunder - især på netværkssiden. Sådan som det er i dag, kan alle og enhver gå i Bilka og få noget kastet i nakken. Det er dem, vi er oppe imod. Og vi får de kunder, der vil have en ordentlig service. De kommer ind til os," siger han.

At Bo Anker Johansen er gået med i CBC hænger også sammen med, at han deler profil med de andre CBC—butikker, og at der netop stilles krav til CBC-medlemmer om, at de har service.

"Det er jo service, vi skal leve af. Og fordi CBC er en frivillig kæde, så sker der ikke andre væsentlige forandringer. Vi er stadig selvstændige," konstaterer Bo Anker Johansen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere