Artikel top billede

Myspace genopstår med Justin Timberlake som frontfigur

Myspace er nu relanceret med nyt design. Det sker samtidig med, at medejeren Justin Timberlake kommer med en ny single.

Justin Timberlake er vendt tilbage - og det samme er Myspace. Ingen skal tage fejl af, at de to fremover vil gå hånd i hånd. I 2011 blev det gamle sociale netværk solgt for 180 millioner kroner til en ny gruppe af ejere, og én af dem var altså sangeren og skuespilleren Timberlake. Det døende Myspace blev solgt for en slik. På dét tidspunkt så det meget sort ud for Myspace - brugerne flygtede fra tjenesten, og de fleste af de ansatte havde fået en fyreseddel.

Nu er MySpace relanceret med nyt design, og der er stadig fokus på musik. Allerede på forsiden møder man et stort billede af Timberlake, der reklamerer for sin nye single "Suit & Tie". I september kom den første teaser-video med det nye design, som har været i betatest i de sidste måneder. Mottoet er "tilbage til rødderne" kombineret med nye elementer. Musikken kan afspilles direkte på Myspace - men udvalget er dog forholdsvis begrænset uden for USA.

Man kan følge andre brugere, dele statusopdateringer og billeder, hente en nyhedsstrøm og søge efter kunstnere og sange. Dermed fungerer Myspace som et klassisk socialt netværk, men der er altså fokus på musik.

Det er ikke nødvendigt at oprette en ny konto for at melde sig til - man kan bruge en eksisterende Facebook- eller Twitter-konto. Det er fortsat muligt at bruge det klassiske Myspace med det gamle design.

Det ser ud til, at det nye Myspace-design har problemer med Internet Explorer. I en test med IE9 var det ikke muligt at komme ind på det nye site. I stedet bliver brugeren opfordret til at downloade Chrome, Firefox eller Safari. "Your browser is currently not supported," lyder beskeden på sitet.

Ifølge de seneste tal har Myspace omkring 25 millioner brugere. Det skal sammenlignes med, at Facebook netop har rundet en milliard brugere. Facebook overhalede Myspace tilbage i 2008, og siden da har det gamle sociale netværk konstant tabt medlemmer.

De nye ejere har forsøgt at relancere Myspace som en platform for streaming af musik. Kataloget med 42 millioner musiktitler skulle gøre MySpace til den største streaming-platform på nettet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere