Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

It-udvikler vil arbejde mens han løber fra Wien til København

Kan man arbejde og løbe samtidig? Det mener en østrigsk it-ekspert, som vil løbe fra Wien til København.

Der snakkes meget om mobilt arbejde - men den østrigske Sharepoint-ekspert Florian Grasel har nu taget det helt bogstaveligt. Han vil løbe fra Wien til København og arbejde samtidig. Han startede den 15. januar i Wien og planen er at ankomme i København den 5. februar.

Den samlede strækning er på 1.500 kilometer og der skal løbes 50-80 kilometer om dagen.

Det er en barndomsdrøm for Grasel at løbe tværs gennem Europa, og samtidig vil han demonstrere, hvor let det er at arbejde mobilt i dag. Hans løb kan følges i bloggen på Runningsharepoint.com, hvor der også er billeder fra løbeturen. Grasel er chef for det østrigske firma Smarter Business Solutions, der udvikler Sharepoint-løsninger.

Han har taget en Nokia Lumia smartphone og en Microsoft Surface tablet-pc med på turen til København, der går under sloganet "My office is where I am".

Så er der kun tilbage at håbe, at østrigeren faktisk kan nå frem til København inden den 5. februar. For hans plan er at deltage i den europæiske Sharepoint-konference, som holdes i Bella Center i starten af februar.

Grasel er samtidig klar til at stoppe op og rådgive alle brugergrupper og virksomheder, som han møder på sin rute - bare de er klar med en lille forfriskning.

Den planlagte løberute kan ses på denne side. Den skulle gå fra Wien over Linz til Dresden og Berlin, og videre til Rostock og med færge til Gedser, hvorfra der så skal løbes det sidste stykke til København. Det kolde vintervejr har dog tvunget it-løberen til at ændre sin rute en smule.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere