Artikel top billede

It-udvikler vil arbejde mens han løber fra Wien til København

Kan man arbejde og løbe samtidig? Det mener en østrigsk it-ekspert, som vil løbe fra Wien til København.

Der snakkes meget om mobilt arbejde - men den østrigske Sharepoint-ekspert Florian Grasel har nu taget det helt bogstaveligt. Han vil løbe fra Wien til København og arbejde samtidig. Han startede den 15. januar i Wien og planen er at ankomme i København den 5. februar.

Den samlede strækning er på 1.500 kilometer og der skal løbes 50-80 kilometer om dagen.

Det er en barndomsdrøm for Grasel at løbe tværs gennem Europa, og samtidig vil han demonstrere, hvor let det er at arbejde mobilt i dag. Hans løb kan følges i bloggen på Runningsharepoint.com, hvor der også er billeder fra løbeturen. Grasel er chef for det østrigske firma Smarter Business Solutions, der udvikler Sharepoint-løsninger.

Han har taget en Nokia Lumia smartphone og en Microsoft Surface tablet-pc med på turen til København, der går under sloganet "My office is where I am".

Så er der kun tilbage at håbe, at østrigeren faktisk kan nå frem til København inden den 5. februar. For hans plan er at deltage i den europæiske Sharepoint-konference, som holdes i Bella Center i starten af februar.

Grasel er samtidig klar til at stoppe op og rådgive alle brugergrupper og virksomheder, som han møder på sin rute - bare de er klar med en lille forfriskning.

Den planlagte løberute kan ses på denne side. Den skulle gå fra Wien over Linz til Dresden og Berlin, og videre til Rostock og med færge til Gedser, hvorfra der så skal løbes det sidste stykke til København. Det kolde vintervejr har dog tvunget it-løberen til at ændre sin rute en smule.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
NNIT åbner igen kontorerne for sine medarbejdere - snart vil alle være tilbage: Her er hele genåbningsplanen
De tomme mødelokaler og stille kontorer er ved at blive udskiftet med en summen af stemmer hos NNIT. Konsulenthuset er i gang med at eksekvere på en genåbningsplan, der skal munde ud i en fuld genåbning af kontorerne.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.