Artikel top billede

Slut med hjemme-netværk fra Cisco

Nu er det helt slut med netværksprodukter til private forbrugere fra Cisco. Men Linksys-navnet lever videre.

Cisco trækker sig nu helt ud af markedet for produkter til hjemme-netværk. Det sker, 10 år efter at Cisco gik ind på dette marked med købet af Linksys for omkring tre milliarder kroner. Nu sælger Cisco sin division med netværks-produkter til private forbrugere. Køberen er Belkin, som forventer, at handlen kan afsluttes til marts, skriver Reuters.

"De har indgået en forpligtelse over for deres investorer om at fokusere på deres kerneområder," siger analytikeren Zeus Kerravala til nyhedsbureauet.

Tilbage i 2011 besluttede Cisco at stramme op på sin forbruger-division, og det betød blandt andet, at videokamera-linien Flip blev nedlagt.

Målet for Cisco var dengang at refokusere deres hjemmenetværks-forretning for at få større overskud og en bedre integration med selskabets kerne-netværksprodukter.

Senere samme år blev der gennemført en omfattende fyringsrunde hos selskabet, der kæmper med stigende konkurrence fra kinesiske producenter som Huawei.

Belkin fremstiller både tilbehør til smartphones og produkter til hjemmenetværk. Selskabet, der ikke er børsnoteret, har allerede signaleret, at man vil bevare Linksys-navnet.

Det forventes, at Belkin vil have omkring 30 procent af det amerikanske marked for netværksudstyr til private hjem og små virksomheder efter handlen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.