Artikel top billede

Serveren du kan smide ud med faldskærm

Særdeles hårdfør server fra NCS Technologies.

Hvis du som it-ansvarlig i den kommende tid får opgaver i særdeles hårde omgivelser, så skriv "Bunker XRV-5241" bag øret.

Den nye server fra NCS Technologies er nemlig en del mere hårdfør og holdbar end de gængse servere.

Producenten lover for eksempel, at serveren kan holde sig funktionsdygtig selv ved minus 50 grader. Er den slukket, kan den tåle ned til minus 70 grader.

NCS Technologies har over for den amerikanske hær, der er blandt kunderne, lovet, at Bunker XRV-5241 også med den rette indpakning kan tåle at blive kastet ud med faldskærm, hvis det er nødvendigt for at få maskinerne frem til deres typiske placeringer - langt fra alfarvej. I almindelig dagligdagsbrug skulle serveren kunne tåle et frit fald på én meter uden at tage skade.

Ikke prisbillig

Serveren er også tiltænkt installeret om bord på ubåde, skibe eller udendørs i byggeindustrien og til nødhjælpssituationer.

Under stål-skallen finder man en dual processor, op til 256GB DDR3 og plads til fire 2,5" harddiske.

Skulle man have brug for en "Bunker XRV-5241", skal man bede sin regnskabsafdeling om at finde cirka 25.000 dollar i budgettet - for den billigste model.

Hver server vejer 16 kilo.

LÆS OGSÅ:

Tablet der kan tåle støv og bruges under vand

Hårdfør tablet til rigtig mænd

Sikkerhedsspækket tablet kan holde til krig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere