Artikel top billede

Serveren du kan smide ud med faldskærm

Særdeles hårdfør server fra NCS Technologies.

Hvis du som it-ansvarlig i den kommende tid får opgaver i særdeles hårde omgivelser, så skriv "Bunker XRV-5241" bag øret.

Den nye server fra NCS Technologies er nemlig en del mere hårdfør og holdbar end de gængse servere.

Producenten lover for eksempel, at serveren kan holde sig funktionsdygtig selv ved minus 50 grader. Er den slukket, kan den tåle ned til minus 70 grader.

NCS Technologies har over for den amerikanske hær, der er blandt kunderne, lovet, at Bunker XRV-5241 også med den rette indpakning kan tåle at blive kastet ud med faldskærm, hvis det er nødvendigt for at få maskinerne frem til deres typiske placeringer - langt fra alfarvej. I almindelig dagligdagsbrug skulle serveren kunne tåle et frit fald på én meter uden at tage skade.

Ikke prisbillig

Serveren er også tiltænkt installeret om bord på ubåde, skibe eller udendørs i byggeindustrien og til nødhjælpssituationer.

Under stål-skallen finder man en dual processor, op til 256GB DDR3 og plads til fire 2,5" harddiske.

Skulle man have brug for en "Bunker XRV-5241", skal man bede sin regnskabsafdeling om at finde cirka 25.000 dollar i budgettet - for den billigste model.

Hver server vejer 16 kilo.

LÆS OGSÅ:

Tablet der kan tåle støv og bruges under vand

Hårdfør tablet til rigtig mænd

Sikkerhedsspækket tablet kan holde til krig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.