Artikel top billede

Sms-beskeder går tabt: 3 ramt af 4G-koks efter iPhone-opdatering

Har du ikke fået svar på dine sms-beskeder? Så kan det være, at årsagen findes her.

Har du ikke fået svar på den sms-besked, som du sendte i går? 

Så kan det skyldes, at du har brugt teleselskabet 3's net.

Her på ComON's redaktion har vi konstateret, at en større del af sms-beskederne ikke kommer frem, når vi sender en sms-besked fra en telefon på 3's 3G-net til en telefon på 3's 4G-net (LTE).

I vores forsøg sendte vi i alt 20 sms-beskeder, hvor af de otte beskeder ikke kom frem.

Problemstillingen bekræftes af teleselskabet 3's kommunikationschef Stine Green Poulsen, der oplyser, at 3's kundesupport har fået fem henvendelser med netop denne problemstilling i løbet af tirsdagen.

Kan skyldes overbelastning

Mandag aften blev det via en opdatering af Apples mobile styresystem iOS muligt for iPhone 5-brugere at koble sig på 4G-nettet, og den mulighed var der ifølge Stine Green Poulsen 7.000 3-kunder, der gjorde brug af.

"Derfor kan det skyldes en mindre overbelastning af nettet. Men det er noget, som vi vil kigge nærmere på," siger hun og oplyser, at 3's kundesupport anbefaler, at brugere, der oplever problemet, nulstiller telefonens netværksindstillinger.

Indtil videre har 3 kun kendskab til iPhone-brugere, der har oplevet problemet, men det vides ikke, om det er et generelt problem, der opstår, når der kommunikeres på tværs af teleselskabets 3G og 4G-nettet.

Har du også oplevet problemet, er du velkommen til at skrive om det i kommentarfeltet eller sende en mail til j.wittorff@idg.dk

Læs også:

Nu får din iPhone 4G: iOS 6.1 er klar til download  

Dansk undersøgelse: iPhone 5 og Samsung Galaxy 3 har dårlig antenne og batteritid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere