Artikel top billede

(Foto: Peter Belanger)

Sms-beskeder går tabt: 3 ramt af 4G-koks efter iPhone-opdatering

Har du ikke fået svar på dine sms-beskeder? Så kan det være, at årsagen findes her.

Har du ikke fået svar på den sms-besked, som du sendte i går? 

Så kan det skyldes, at du har brugt teleselskabet 3's net.

Her på ComON's redaktion har vi konstateret, at en større del af sms-beskederne ikke kommer frem, når vi sender en sms-besked fra en telefon på 3's 3G-net til en telefon på 3's 4G-net (LTE).

I vores forsøg sendte vi i alt 20 sms-beskeder, hvor af de otte beskeder ikke kom frem.

Problemstillingen bekræftes af teleselskabet 3's kommunikationschef Stine Green Poulsen, der oplyser, at 3's kundesupport har fået fem henvendelser med netop denne problemstilling i løbet af tirsdagen.

Kan skyldes overbelastning

Mandag aften blev det via en opdatering af Apples mobile styresystem iOS muligt for iPhone 5-brugere at koble sig på 4G-nettet, og den mulighed var der ifølge Stine Green Poulsen 7.000 3-kunder, der gjorde brug af.

"Derfor kan det skyldes en mindre overbelastning af nettet. Men det er noget, som vi vil kigge nærmere på," siger hun og oplyser, at 3's kundesupport anbefaler, at brugere, der oplever problemet, nulstiller telefonens netværksindstillinger.

Indtil videre har 3 kun kendskab til iPhone-brugere, der har oplevet problemet, men det vides ikke, om det er et generelt problem, der opstår, når der kommunikeres på tværs af teleselskabets 3G og 4G-nettet.

Har du også oplevet problemet, er du velkommen til at skrive om det i kommentarfeltet eller sende en mail til j.wittorff@idg.dk

Læs også:

Nu får din iPhone 4G: iOS 6.1 er klar til download  

Dansk undersøgelse: iPhone 5 og Samsung Galaxy 3 har dårlig antenne og batteritid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere