Artikel top billede

ComOFF: Sådan får Facebook sine 'geniale' ideer

Hvordan kan det være, Facebook ofte finder på de mest besynderlige ændringer af det sociale netværk. Svaret er simpelt: fokusgruppen fra helvede.

Hvordan udvikler man bedst verdens største sociale netværk? Man bruger naturligvis en fokusgruppe, der kan komme med input til forandringer og forbedringer.

Sådan gør de fleste store virksomheder, når det gælder om at udvikle nye eller eksisterende produkter.

Men i Facebooks tilfælde er spørgsmålet: Hvem pokker deltager i fokusgruppen?

For det er synd at sige, at Facebook er gået fra den ene pr-sejr til den anden med introduktionen af nye funktioner og ikke mindst den tvivlsomme håndtering af ens private data.

I denne video kan du se et bud på, hvordan Facebooks fokusgruppe hjælper det sociale netværk med at finde på det ene 'geniale' tiltag efter det andet.

Det er fokusgruppen fra helvede.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere