Artikel top billede

Godt nyt til 3-kunder: Sms-koks er endelig blevet rettet

Ikke flere tabte sms-beskeder, lyder det fra 3.

Kunder hos teleselskabet 3 kan igen sende sms-beskeder uden at frygte, at de går tabt. 

Selskabet har ellers gennem den seneste tid været plaget af et problem, der betyder, at et større antal sms-beskeder gik tabt, hvis beskederne enten blev sendt til eller fra en telefon på 3's 4G-net.

Men det problem er løst nu, oplyser selskabets pressechef Stine Green Paulsen til ComON.

"Vores teknikere har arbejdet på at løse problemet hen over weekenden, og i nat implementerede de en 'patch', der ser ud til at have løst problemet," siger hun til ComON.

Stadigvæk fokus på problemet

Stine Green Paulsen forklarer, at alle tests viser, at alle sms-beskeder nu når frem. Men hun understreger, at 3's teknikere stadigvæk vil foretage tests og holde øje med problemstillingen for at være på den sikre side.

De seneste dages arbejde har ifølge 3 vist, at sms-beskeder gik tabt som følge af, hvad selskabet betegner som en "miskommunikation" mellem 4G-nettet og kundernes telefoner.

Det vides ikke, hvor længe problemet har eksisteret, men ifølge Stine Green Paulsen blev 3 først opmærksom på problemet, da ComON i tirsdags konfronterede selskabet med det.

Læs også:

Løsning på sms-koks trækker ud: 3-kunder må vente til mandag 

3 bekræfter: Sms-beskeder går tabt med 4G-forbindelse 

Sms-beskeder går tabt: 3 ramt af 4G-koks efter iPhone-opdatering

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere