Godt nyt til 3-kunder: Sms-koks er endelig blevet rettet

Ikke flere tabte sms-beskeder, lyder det fra 3.

Kunder hos teleselskabet 3 kan igen sende sms-beskeder uden at frygte, at de går tabt. 

Selskabet har ellers gennem den seneste tid været plaget af et problem, der betyder, at et større antal sms-beskeder gik tabt, hvis beskederne enten blev sendt til eller fra en telefon på 3's 4G-net.

Men det problem er løst nu, oplyser selskabets pressechef Stine Green Paulsen til ComON.

"Vores teknikere har arbejdet på at løse problemet hen over weekenden, og i nat implementerede de en 'patch', der ser ud til at have løst problemet," siger hun til ComON.

Stadigvæk fokus på problemet
Stine Green Paulsen forklarer, at alle tests viser, at alle sms-beskeder nu når frem. Men hun understreger, at 3's teknikere stadigvæk vil foretage tests og holde øje med problemstillingen for at være på den sikre side.

De seneste dages arbejde har ifølge 3 vist, at sms-beskeder gik tabt som følge af, hvad selskabet betegner som en "miskommunikation" mellem 4G-nettet og kundernes telefoner.

Det vides ikke, hvor længe problemet har eksisteret, men ifølge Stine Green Paulsen blev 3 først opmærksom på problemet, da ComON i tirsdags konfronterede selskabet med det.

Læs også:

Løsning på sms-koks trækker ud: 3-kunder må vente til mandag 

3 bekræfter: Sms-beskeder går tabt med 4G-forbindelse 

Sms-beskeder går tabt: 3 ramt af 4G-koks efter iPhone-opdatering

 


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.