Artikel top billede

IPhonen møder hård konkurrencen fra Android-telefoner, der ofte både har gode specifikationer samt lavere priser.

Analytiker spår: Lavpris iPhone kommer allerede i år

Se her, hvor billig den forventes at blive.

Der går vedholdende rygter om, at Apple er på vej med en billigere udgave af virksomhedens populære, men dyre iPhone.

Ifølge Brian White, der er analytiker ved investeringsvirksomheden Topeka Capital, er det sandsynligt, at en billigere iPhone vil være klar allerede i løbet af i år.

Den nye iPhone vil formodentligt være bygget i plastik i stedet for  glas og aluminium, vurderer Brian White ifølge Business Insider.

Lavet i billige materialer

Denne vurdering er helt i tråd med meldinger, der tidligere på året kom fra den amerikanske avis Wall Street Journal, der ligeledes skrev, at Apple overvejer at producere en iPhone lavet af billigere materialer.

Ifølge Wall Street Journal skyldes det, at den høje pris på iPhonen betyder, at den har svært ved at få fodfæste på markeder som det kinesiske.

Det vil dog heller ikke være helt fremmed for Apple at tilbyde en billig og en mere eksklusiv udgave af sine produkter. Eksempelvis har virksomheden tidligere både produceret en Macbook Pro (også kendt som en Powerbook) i eksklusive materialer og kraftfuld indmad samt en lidt billigere Macbook (også kendt som en iBook) i plastik og med mindre kraftfuld indmad. 

Billigere end iPad Mini

Analytikeren Brian White anslår, at en ny og billigere iPhone vil komme til at koste mindre end en iPad Mini og under det halve af en iPhone 5.

White forventer, at den såkaldt billige iPhone kommer til at koste 300 dollar (cirka 1700 kroner), mens en iPad Mini koster fra 329 dollar i USA og den billigste iPhone 5 koster fra 649 dollar.

Den billige iPhone er blot et af mange Apple-rygter, der florerer i øjeblikket. Eksempelvis bliver der også spekuleret i, at efterspørgslen efter smartphones med skærme på op mod 5 tommer er så stor, at Apple føler sig nødsaget til også at producere en iPhone i denne størrelse.

Apple-bloggeren Marco Arment, der er kendt for have udviklet den populære app Instapaper, spekulerer i, at Apple vil lancere en såkaldt iPhone Plus med en skærm på 4,94 tommer, der skal være et supplement til den allerede eksisterende iPhone 5.

Herudover går der stærke rygter om, at Apple er langt fremme med planerne om at udvikle et såkaldt smartwatch samt et tv.

Læs også:
 

Efter tre måneder: Derfor er iPhone 5 den bedste telefon jeg har ejet

Amerikanske medier: Apple arbejder på et smartwatch

Amerikansk avis: Apple er i gang med at teste nyt fjernsyn
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”