Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Nu kommer iWatch: 100 Apple-designere knokler med det nye produkt

Apple har sat iPhone- og iPad-veteraner til at udvikle nyt produkt - og planerne er fremskredne.

Apple har et hold på intet mindre end 100 produkt-designere til at knokle på den ambåndsur-lignende computer, der i pressen allerede er blevet døbt iWatch. 

Det skriver det amerikanske finansnyhedsbureau Bloomberg, der citerer to kilder med kendskab til Apples planer.

Bruger iPad og iPhone-veteraner

Apples iWatch-hold tæller foruden designerne også chefer, marketingfolk samt software- og hardware-ingeniører, der tidligere har arbejdet med både iPad'en og iPhonen.

Det antyder ifølge Bloomberg, at Apple ikke blot befinder sig i en tidlig testfase, men at virksomheden er relativt langt fremme i udviklingen af det intelligente ur.

Ifølge Bloomberg inkluderer iWatch-holdet blandt andre James Foster, der har titel som senior director for Apples ingeniør-team, og det amerikanske nyhedsbureaus kilder fortæller desuden, at Apple tidligere har arbejdet på kropsbårne gadgets, som kan bruges i fitness øjemed.

Sandsynligvis i stil med Nike Fuelband, FitBit og Jawbone Up. Men tidligere har Apple fravalgt at sende enhederne på markedet.

Tredje læk på en uge

Det er tredje gang i denne uge, at et større amerikansk medie kan citere anonyme kilder for, at Apple arbejder på et iWatch.

Tidligere på ugen skrev New York Times, at Apple arbejder på en armbåndsur-lignende computer. Enheden er angiveligt lavet i buet glas og vil smyge sig om brugerens hånd, mens Wall Street Journal skriver, at Apple i øjeblikket drøfter sine iWatch-planer med den taiwanesiske hardware-producent Foxconn, der på fabrikker i Kina producerer størstedelen af Apples produkter.

Læs også:

Amerikanske medier: Apple arbejder på et smartwatch

Bluetooth-ur samler 100 gange flere penge på Kickstarter end ventet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere