Artikel top billede

Nu kommer iWatch: 100 Apple-designere knokler med det nye produkt

Apple har sat iPhone- og iPad-veteraner til at udvikle nyt produkt - og planerne er fremskredne.

Apple har et hold på intet mindre end 100 produkt-designere til at knokle på den ambåndsur-lignende computer, der i pressen allerede er blevet døbt iWatch. 

Det skriver det amerikanske finansnyhedsbureau Bloomberg, der citerer to kilder med kendskab til Apples planer.

Bruger iPad og iPhone-veteraner

Apples iWatch-hold tæller foruden designerne også chefer, marketingfolk samt software- og hardware-ingeniører, der tidligere har arbejdet med både iPad'en og iPhonen.

Det antyder ifølge Bloomberg, at Apple ikke blot befinder sig i en tidlig testfase, men at virksomheden er relativt langt fremme i udviklingen af det intelligente ur.

Ifølge Bloomberg inkluderer iWatch-holdet blandt andre James Foster, der har titel som senior director for Apples ingeniør-team, og det amerikanske nyhedsbureaus kilder fortæller desuden, at Apple tidligere har arbejdet på kropsbårne gadgets, som kan bruges i fitness øjemed.

Sandsynligvis i stil med Nike Fuelband, FitBit og Jawbone Up. Men tidligere har Apple fravalgt at sende enhederne på markedet.

Tredje læk på en uge

Det er tredje gang i denne uge, at et større amerikansk medie kan citere anonyme kilder for, at Apple arbejder på et iWatch.

Tidligere på ugen skrev New York Times, at Apple arbejder på en armbåndsur-lignende computer. Enheden er angiveligt lavet i buet glas og vil smyge sig om brugerens hånd, mens Wall Street Journal skriver, at Apple i øjeblikket drøfter sine iWatch-planer med den taiwanesiske hardware-producent Foxconn, der på fabrikker i Kina producerer størstedelen af Apples produkter.

Læs også:

Amerikanske medier: Apple arbejder på et smartwatch

Bluetooth-ur samler 100 gange flere penge på Kickstarter end ventet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.