Artikel top billede

Den grønne jagt er begyndt: Hvor er verdens bedste it-projekt?

Det danske initiativ Sustainia leder nu efter bæredygtige it-projekter. Den tidl. guvernør i Californien Arnold Schwarzenegger kommer til København og uddeler pris til de bedste.

Til oktober uddeler den kendte skuespiller og tidl. guvernør i Californien Arnold Schwarzenegger den såkaldte Sustainia Award til verdens bedste bæredygtige projekter. Det sker i København, hvor den årlige bæredygtighedsliste Sustainia100 bliver præsenteret til oktober.

Frem til den 22. marts kan både virksomheder, organisationer, forskere og private borgere indsende deres projekter i en række kategorier, herunder it, energi og byudvikling.

"Sustainia100-listen identificerer og samler de mest inspirerende projekter og tilbyder hermed en oversigt til de beslutningstagere, virksomheder, NGO'ere og forbrugere, der i stigende grad efterspørger bæredygtige alternativer," siger Laura Storm, der er direktør for Sustainia.

Det danske bæredygtighedsinitiativ står bag en global kampagne, hvor man sætter fokus på grøn teknologi.

Sidste år blev Sustainia100 offentliggjort af Norges tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland og den danske EU-kommissær Connie Hedegaard under FN-topmødet Rio+20 i Brasilien. Listen samlede løsninger fra mere end 45 lande.  
 
Denne gang er Sustainia gået sammen med EU-kommissionens kampagne "A world you like. With a climate you like", der udbreder kendskab til europæiske klimaløsninger. Det nye partnerskab betyder også, at Connie Hedegaard skal uddele en pris til det bedste europæiske projekt i oktober.

I sin tid som guvernør for det amerikanske it-mekka Californien deltog Arnold Schwarzenegger blandt andet på it-messen CeBIT i Hannover, og han gjorde sig bemærket med et positivt syn på teknologien, der også blev understreget under FN's klimatopmøde i København i 2009.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter flere ransomware-sager: Her er Datatilsynets bedste sikkerhedstips
Der er set flere eksempler på ransomware-angreb den sidste tid. Og denne type hacks kan føre til databrud. Se her Datatilsynets liste over gode råd mod af få ransomware inden for den digitale hoveddør.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.