Artikel top billede

Internet Explorer 10 til Windows 7 er færdig

Nu er den færdige version af Internet Explorer 10 klar for de 700 millioner brugere med Windows 7.

Microsoft har netop frigivet den nyeste version af sin browser Internet Explorer 10 (IE10) til Windows 7. Dermed er det ikke længere nødvendigt at opgradere til Windows 8 for at få Microsofts nyeste browser.

Den første preview-version af IE10 til Windows 7 kom i november sidste år, og nu er den færdige version så klar.

Det betyder, at 700 millioner brugere med Windows 7 nu kan få IE10. Microsoft skriver i sin blog, at IE10 er 20 procent hurtigere end forgængeren IE9.

Der er forbedringer på en række områder, herunder sikkerhed, privacy og stabilitet, og browseren understøtter 30 nye web-standarder. Javascript-ydelsen skulle være forbedret med 25 pct. En komplet liste over de nye funktioner findes på denne side.

Microsoft fortæller, at Windows 7 brugerne automatisk bliver opdateret til den nyeste browser-version i løbet af de kommende uger. Det starter allerede i dag med de brugere, som har installeret preview-udgaven af IE10.

Samtidig med frigivelsen af programmet har Microsoft startet en ny reklamekampagne for browseren. Den omfatter blandt andet hjemmesiden ExploreTouch.ie, hvor man kan afprøve nogle af touch-funktionerne i browseren.

IE10 kommer ikke til Windows Vista eller andre ældre versioner af Microsofts operativsystem.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.