Artikel top billede

Foto:www.e-MagineArt.com

Her er den bedste kur mod belastende nyhedsbreve

Internettjenesten Unroll.me virker som en effektiv pille mod nyhedsbreve og reklame-mails.

Hvis du er træt af at få din indbakke oversvømmet med ligegyldige nyhedsbreve, findes der en række internettjenester, der virker som en effektiv kur med denne plage. 

Men den gratis tjeneste Unroll.me er sandsynligvis den hidtil bedste og mest simple af slagsen. 

For at komme i gang med at bruge Unroll.me logger du ganske enkelt ind med din Google- eller Yahoo-mail, og herefter gennemgår Unroll.me din emailhistorik og finder alle de nyhedsbreve, som du gennem tiden har skrevet dig op til.

Samler nyhedsbreve i en mail

Unroll.me giver dig muligheden for at håndtere nyhedsbreve på tre forskellige måder.

1) Du får det som del af én samlet daglig mail.
2) Unroll.me afmelder nyhedsbrevet for dig.
3) Du fortsætter med at modtage det som sædvanligt.

Udgangspunkt er dog, at Unroll.me samler alle nyhedsbreve i en daglig mail. Men du kan også vælge at klikke på en unsubscribe-knap, hvorefter du kan ikke længere vil modtage det pågældende nyhedsbrev.

Er der enkelte nyhedsbreve, som du fortsat ønsker at modtage på normal vis - som eksempelvis ComON's :) - kan du vælge at klikke på knappen "Direct to inbox", og din mail vil herefter lande i indbakken, som den plejer.

Som nævnt er der dog også en række andre tjenester, der
tilbyder denne type service. 

Eksempelvis kan internettjenesten The Swizzle præcis det samme, og tjenesten Sanebox tilbyder også lignende funktioner. Men i sidstnævnte tilfælde er funktionen dog led i en større pakke af funktioner, der koster knap 30 kroner om måneden at benytte sig af.

Læs også:

Fire værktøjer der får dig til at hade mail mindre 

Hallo dovne: Her er fem tip til at arbejde mere effektivt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
NNIT åbner igen kontorerne for sine medarbejdere - snart vil alle være tilbage: Her er hele genåbningsplanen
De tomme mødelokaler og stille kontorer er ved at blive udskiftet med en summen af stemmer hos NNIT. Konsulenthuset er i gang med at eksekvere på en genåbningsplan, der skal munde ud i en fuld genåbning af kontorerne.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.