Artikel top billede

Foto:www.e-MagineArt.com (Foto: Free image by www.e-MagineArt.com / www.e-MagineArt.com)

Her er den bedste kur mod belastende nyhedsbreve

Internettjenesten Unroll.me virker som en effektiv pille mod nyhedsbreve og reklame-mails.

Hvis du er træt af at få din indbakke oversvømmet med ligegyldige nyhedsbreve, findes der en række internettjenester, der virker som en effektiv kur med denne plage. 

Men den gratis tjeneste Unroll.me er sandsynligvis den hidtil bedste og mest simple af slagsen. 

For at komme i gang med at bruge Unroll.me logger du ganske enkelt ind med din Google- eller Yahoo-mail, og herefter gennemgår Unroll.me din emailhistorik og finder alle de nyhedsbreve, som du gennem tiden har skrevet dig op til.

Samler nyhedsbreve i en mail

Unroll.me giver dig muligheden for at håndtere nyhedsbreve på tre forskellige måder.

1) Du får det som del af én samlet daglig mail.
2) Unroll.me afmelder nyhedsbrevet for dig.
3) Du fortsætter med at modtage det som sædvanligt.

Udgangspunkt er dog, at Unroll.me samler alle nyhedsbreve i en daglig mail. Men du kan også vælge at klikke på en unsubscribe-knap, hvorefter du kan ikke længere vil modtage det pågældende nyhedsbrev.

Er der enkelte nyhedsbreve, som du fortsat ønsker at modtage på normal vis - som eksempelvis ComON's :) - kan du vælge at klikke på knappen "Direct to inbox", og din mail vil herefter lande i indbakken, som den plejer.

Som nævnt er der dog også en række andre tjenester, der
tilbyder denne type service. 

Eksempelvis kan internettjenesten The Swizzle præcis det samme, og tjenesten Sanebox tilbyder også lignende funktioner. Men i sidstnævnte tilfælde er funktionen dog led i en større pakke af funktioner, der koster knap 30 kroner om måneden at benytte sig af.

Læs også:

Fire værktøjer der får dig til at hade mail mindre 

Hallo dovne: Her er fem tip til at arbejde mere effektivt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere