Artikel top billede

Facebook kommer med nyt design

Facebook præsenterer et nyt design til sin nyhedsfeed i aften.

Der er stor spænding omkring et Facebook-event, der holdes torsdag kl. 19 dansk tid i selskabets hovedkvarter i Silicon Valley. Her vil Facebook præsentere et nyt design til sin nyhedsfeed. Men det er også alt, som det sociale netværk vil afsløre på forhånd.

Der er mange gætterier omkring, hvordan det nye design kommer til se ud. TechCrunch skrev i januar, at Facebook tester en ny mobil nyhedsfeed, som ikke længere ligner en mini-version af hjemmesiden, men snarere minder om den populære app Flipboard eller Microsofts Metro-brugerflade til Windows 8.

Det er efterhånden også længe siden, at Facebook har gennemført et større redesign af sin nyhedsfeed. Mark Zuckerberg har selv betegnet feed'en som en af de tre grundlæggende søjler på det sociale netværk. De to andre er så tidslinjen og den nye Graph Search, der er udviklet af danske Lars Rasmussen.

Tidslinjen kom i 2011, og mange brugere har stadig ikke adgang til Graph Search. Nu ser det altså ud til, at Facebook har kastet sig over opgaven med at modernisere nyhedsfeed'en.

Ifølge Wired har der været udbredt kritik af den nuværende nyhedsfeed og Facebooks håndtering af posteringer. Der er ofte kun en lille chance for, at posteringer fra firmasider faktisk dukker op på folks nyhedsfeed.

Facebook bruger den såkaldte EdgeRank algoritme til at bestemme, hvad der skal vises, og hvad der skal skjules på startsiden, men det sociale netværk anklages for at gøre sit filter alt for restriktivt. Samtidig tager Facebook nemlig penge for at lade indhold slippe igennem filteret.

Der spekuleres nu på, at Facebook vil dele startsiden op i separate kategorier til tekst og billeder. Svaret kommer i aften.
IT-JOB

IT Relation A/S

Cyber Security Advisor

Formpipe Software A/S

To it-supportere søges

Danske Spil A/S

IT-supporter

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Kontorchef til it-udviklingsteams på ejendomsområdet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere