Artikel top billede

Facebook kommer med nyt design

Facebook præsenterer et nyt design til sin nyhedsfeed i aften.

Der er stor spænding omkring et Facebook-event, der holdes torsdag kl. 19 dansk tid i selskabets hovedkvarter i Silicon Valley. Her vil Facebook præsentere et nyt design til sin nyhedsfeed. Men det er også alt, som det sociale netværk vil afsløre på forhånd.

Der er mange gætterier omkring, hvordan det nye design kommer til se ud. TechCrunch skrev i januar, at Facebook tester en ny mobil nyhedsfeed, som ikke længere ligner en mini-version af hjemmesiden, men snarere minder om den populære app Flipboard eller Microsofts Metro-brugerflade til Windows 8.

Det er efterhånden også længe siden, at Facebook har gennemført et større redesign af sin nyhedsfeed. Mark Zuckerberg har selv betegnet feed'en som en af de tre grundlæggende søjler på det sociale netværk. De to andre er så tidslinjen og den nye Graph Search, der er udviklet af danske Lars Rasmussen.

Tidslinjen kom i 2011, og mange brugere har stadig ikke adgang til Graph Search. Nu ser det altså ud til, at Facebook har kastet sig over opgaven med at modernisere nyhedsfeed'en.

Ifølge Wired har der været udbredt kritik af den nuværende nyhedsfeed og Facebooks håndtering af posteringer. Der er ofte kun en lille chance for, at posteringer fra firmasider faktisk dukker op på folks nyhedsfeed.

Facebook bruger den såkaldte EdgeRank algoritme til at bestemme, hvad der skal vises, og hvad der skal skjules på startsiden, men det sociale netværk anklages for at gøre sit filter alt for restriktivt. Samtidig tager Facebook nemlig penge for at lade indhold slippe igennem filteret.

Der spekuleres nu på, at Facebook vil dele startsiden op i separate kategorier til tekst og billeder. Svaret kommer i aften.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.