Artikel top billede

Ny gratis tjeneste giver dig mere Gmail-plads

Det er let, og du slipper for at købe ekstra plads.

Det er svært at løbe tør for plads med Gmail.

Men modtager du mange store filer på daglig basis, er det straks en anden sag.

Bruger du Gmail via Google Apps, har du et maksimum på 25 GB lagerplads, men hvis du nærmer dig loftet, tilbyder virksomheden Backupify - som vi har omtalt tidligere - en gratis tjeneste, der gør det lynhurtigt at slette alle de vedhæftede filer.

Vel at mærke uden at slette selve mailen.

Kun for Google Apps-brugere

Tjenesten, der har navnet Freespace, virker kun, hvis du bruger Gmail via Google Apps, og den henvender sig derfor primært til den professionelle bruger. 

Derfor kan du også både logge ind med din personlige konto og logge ind som administrator, hvis du har ansvaret for en organisation, hvor der bruges Google Apps.

Når du logger ind på Freespace, skanner tjenesten i første omgang hele din mailboks - for denne skribents vedkommende var det mere end 10 GB.

Herefter viser den dig en oversigt over alle de mails med vedhæftede filer, som du gennem tiden har modtaget, og du kan selv sætte en nedre grænse, så du eksempelvis kun får vist mails med vedhæftede filer, der fylder mere end 15 MB.

Når du har gjort det, kan du hurtigt udvælge de filer, som du ønsker at slette. Og husk, at du kun sletter den vedhæftede fil, og ikke selve mailen.

Har du brug for at sende mange store filer, vil vi i øvrigt anbefale, at du uploader dem til en fildelingstjeneste som eksempelvis Dropbox eller Box i stedet for at vedhæfte dem. Det har desuden den fordel, at du ikke risikerer, at mailen bliver afvist, fordi filerne er for store.

Læs også:

Her er den bedste måde at sende store filer på

Disse to apps gør fildeling til en leg  

Sådan får du Google Apps på dit domæne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.