Artikel top billede

En god måned for Atea: Kæmpeordrer i kassen

Forhandlergiganten skal levere softwarelicenser, pc'er og printer supplies til offentlige kunder for næsten en halv milliard kroner.

Det har været en god måned Atea-koncernen, som siden starten af februar har landet tre solide ordrer, som over de næste år sikrer en omsætning på næsten en halv milliard kroner.

8. februar annoncerede Ateas svenske afdeling, at man her i løbet af foråret skal levere 12.000 pc'er til den svenske arbejdsformidling. Ordren repræsenterer en værdi af 90 millioner kroner.

For godt en uge siden var turen kommet til den svenske region Västra Götaland, som over de næste tre år køber softwarelicenser og tilhørende services af Atea til en anslået værdi af 170 millioner kroner.

Og så sent som i går bød Ateas norske afdeling ind med en fire-årig aftale om leverance af printersupplies for i alt 120 millioner kroner.

Herhjemme blev Atea i januar godkendt som en blandt flere leverandører på SKIs milliardstore rammeaftale for standardssoftware.

I starten af februar offentliggjorde Atea sit årsregnskab for 2012 med en omsætning på den gode side af 20 milliarder kroner og et overskud på mere end 800 millioner kroner.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.