Artikel top billede

Veteran starter ny hardwarebutik

Lave priser og god service er ledetråden for nystartet hardwarebutik, som vil lægge sig i smørhullet mellem Atea og mindre løsningsforhandlere.

"Vi er kommet rigtig godt fra start, så vi lander nok med en omsætning på 18-20 millioner kroner her i vores første kvartal. Jeg forventer, at vi når en årsomsætning på 50 millioner. Men hvis det fortsætter, som det er startet, når vi også højere op."

Sådan lyder det optimistiske budskab fra den tidligere Atea-supersælger Frederik Bentler. Han startede kort før jul forhandleren Hardwarehippo, som med base i Holte nord før København ud over hardware også vil satse på salg af standardsoftware.

41-årige Frederik Bentler var frem til 2010 ansat hos Atea, hvor han nåede at være i 12 år. Men efter et par kortvarige job hos blandt andet det daværende 2ig er han altså nu sprunget ud som selvstændig.

Bentler har allieret sig med en tidligere kollega Jesper Alding, som han kender fra sin fortid i Systemforum og Topnordic. Og i dag starter endnu en sælger.
 
"Det vakuum, vi ønsker at fylde, ligger mellem Atea, som kan levere de rigtige priser, men de kan have lidt svært ved at levere den bedste service. Kunderne føler lidt, at de kommer ind i et stort maskineri. Sådan skal det ikke være hos os," siger Frederik Bentler.

Han fortæller, at de første par måneder i firmaet har budt på meget salg af især Lenovo og Hitachi. Men porteføljen dækker ifølge Hardwarehippos hjemmeside mere end 30 producenter.

Firmaet har i opstartsfasen fået god hjælp fra distributøren Tech Data, hvis nyudnævnte direktør Claus Gregersen også er en gammel bekendt af Bentler.

"Tech Data har givet mig god hjælp og gode vilkår i opstartsfasen," fortæller Frederik Bentler.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?