Artikel top billede

Veteran starter ny hardwarebutik

Lave priser og god service er ledetråden for nystartet hardwarebutik, som vil lægge sig i smørhullet mellem Atea og mindre løsningsforhandlere.

"Vi er kommet rigtig godt fra start, så vi lander nok med en omsætning på 18-20 millioner kroner her i vores første kvartal. Jeg forventer, at vi når en årsomsætning på 50 millioner. Men hvis det fortsætter, som det er startet, når vi også højere op."

Sådan lyder det optimistiske budskab fra den tidligere Atea-supersælger Frederik Bentler. Han startede kort før jul forhandleren Hardwarehippo, som med base i Holte nord før København ud over hardware også vil satse på salg af standardsoftware.

41-årige Frederik Bentler var frem til 2010 ansat hos Atea, hvor han nåede at være i 12 år. Men efter et par kortvarige job hos blandt andet det daværende 2ig er han altså nu sprunget ud som selvstændig.

Bentler har allieret sig med en tidligere kollega Jesper Alding, som han kender fra sin fortid i Systemforum og Topnordic. Og i dag starter endnu en sælger.
 
"Det vakuum, vi ønsker at fylde, ligger mellem Atea, som kan levere de rigtige priser, men de kan have lidt svært ved at levere den bedste service. Kunderne føler lidt, at de kommer ind i et stort maskineri. Sådan skal det ikke være hos os," siger Frederik Bentler.

Han fortæller, at de første par måneder i firmaet har budt på meget salg af især Lenovo og Hitachi. Men porteføljen dækker ifølge Hardwarehippos hjemmeside mere end 30 producenter.

Firmaet har i opstartsfasen fået god hjælp fra distributøren Tech Data, hvis nyudnævnte direktør Claus Gregersen også er en gammel bekendt af Bentler.

"Tech Data har givet mig god hjælp og gode vilkår i opstartsfasen," fortæller Frederik Bentler.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.