Artikel top billede

Sådan overlever du drabet på Google Reader - her er fire alternativer

Her er fire tjenester, der kan overtaget dit RSS-feed efter Google Readers død.

Det vakte opstandelse i nørdland, da Google i nat besluttede sig for at lægge sin RSS-læser Google Reader i graven.

Men er du - ligesom os her på redaktionen - stærkt begejstret for Google Reader, så fortvivl ikke.

Der findes rigeligt med alternative RSS-læsere. Det store problem for en del af alternativerne er dog, at mange brugere i dag blot bruger dem som klienter for deres Google Reader-konto. 

Men ifølge tech-bloggen The Next Web lugter flere RSS-tjenester nu guld og er klar med løsninger, der kan sikre, at du ikke mister dit RSS-feed, når Google Reader lukker ned. 

Feedly:
Feedly er et browser plugin, der giver dit RSS-feed et magasin-lignende layout. Ifølge The Next Web har folkene bag Feedly længe forventet, at Google vil lukke ned for Reader-tjenesten, og derfor er Feedly allerede langt fremme med en løsning, der gør det muligt at importere dine data fra Reader.

Ud over at fungere som et browser-plugin findes Feedly også som app til både iOS og Android.

Flipboard:
Det har længe været muligt at læse dine RSS-feeds i Flipboard, der er en superpopulær app til iOS og Android.

Men Flipboard lover nu, at du vil kunne fortsætte med at læse dine RSS-feeds i Flipboard, selv om Google Reader lukker ned.

The Old Reader:
Selvom Google gennem længere tid er blevet anklaget for ikke at have udviklet Google Reader nok, så findes der folk, som mener, at udviklingen alligevel er gået lidt for stærkt.

De har lavet The Old Reader, der har en brugerflade, som er næsten identisk med den, Google Reader brugte i de første år. 

Hos The Old Reader kan du importere dine RSS-feeds fra Google Reader og fortsætte med at læse dem i en retro-udgave, selv efter at den oprindelige Google Reader er afgået ved døden. 

Newsblur:
Newsblur er en opensource RSS-tjeneste i stil med Google Reader, og folkene bag tjenesten lover, at de nu vil tilføje ekstra servere til deres tjeneste, så de kan håndtere den forventede tilstrømning af tidligere Google Reader-brugere. Newsblur oplyser ifølge The Next Web, at det er muligt at overføre sit RSS-feed fra Google Reader til Newsblur.

Læs også:

Denne side er ren doping til dine nettjenester

Her er de bedste nyhedslæsere til din iPad

RSS er død. Længe leve RSS

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere