Artikel top billede

Google tester rival til Evernote

Google er muligvis på vej med en Evernote-lignende tjeneste til opbevaring af dine digitale noter.

Den nye Google-tjeneste Keep var online for en kort bemærkning i weekenden, inden den forsvandt igen. Android Police har tidligere fundet henvisninger til tjenesten, og denne gang har man nået at tage en række skærmbilleder, der viser nogle af de grundlæggende funktioner.

Det ser ud til, at der er tale om en meget tidlig version uden integration med andre Google Drive produkter. Her kan du oprette noter med billeder og farvemarkeringer, gemme dem og søge i noterne - som man ville forvente af en tjeneste fra verdens største søgefirma.

Dermed ligner Keep også en konkurrent til populære tjenester som Evernote. Google har muligheden for at integrere den med Gmail, Google Now, Calendar og andre produkter.

Trods et hackerangreb, der har tvunget 50 millioner brugere til at ændre deres kodeord, rider Evernote på en bølge af succes, og selskabet lægger planer, som rækker meget langt ud i fremtiden.

Faktisk kommer Evernote snart med en tjeneste kaldet Evernote Century, hvor brugernes noter skal gemmes i 100 år.

Google tester konstant nye produkter, men er også kendt for at lukke sine tjenester, hvis de ikke lever op til forventningerne. Senest har det ramt den populære nyhedslæser Google Reader, som nu bliver aflivet.

Det har sendt brugerne i armene på konkurrenterne. Feedly fortæller, at man har taget imod en halv million Google Reader-brugere i weekenden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.