Artikel top billede

Google tester rival til Evernote

Google er muligvis på vej med en Evernote-lignende tjeneste til opbevaring af dine digitale noter.

Den nye Google-tjeneste Keep var online for en kort bemærkning i weekenden, inden den forsvandt igen. Android Police har tidligere fundet henvisninger til tjenesten, og denne gang har man nået at tage en række skærmbilleder, der viser nogle af de grundlæggende funktioner.

Det ser ud til, at der er tale om en meget tidlig version uden integration med andre Google Drive produkter. Her kan du oprette noter med billeder og farvemarkeringer, gemme dem og søge i noterne - som man ville forvente af en tjeneste fra verdens største søgefirma.

Dermed ligner Keep også en konkurrent til populære tjenester som Evernote. Google har muligheden for at integrere den med Gmail, Google Now, Calendar og andre produkter.

Trods et hackerangreb, der har tvunget 50 millioner brugere til at ændre deres kodeord, rider Evernote på en bølge af succes, og selskabet lægger planer, som rækker meget langt ud i fremtiden.

Faktisk kommer Evernote snart med en tjeneste kaldet Evernote Century, hvor brugernes noter skal gemmes i 100 år.

Google tester konstant nye produkter, men er også kendt for at lukke sine tjenester, hvis de ikke lever op til forventningerne. Senest har det ramt den populære nyhedslæser Google Reader, som nu bliver aflivet.

Det har sendt brugerne i armene på konkurrenterne. Feedly fortæller, at man har taget imod en halv million Google Reader-brugere i weekenden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere