Artikel top billede

Mark Zuckerberg og Facebook har indbudt til stort pressemøde i morgen. Men måske er det hele afsløret på forhånd.

Nyt foto: Facebook-telefonen afsløret dagen før premieren

Rygterne om en Facebook-smartphone har rumlet længe, og Facebook har indbudt til stort pressemøde i morgen. Men nu er alle detaljerne tilsyneladende afsløret på forhånd.

"Kom og se vores nye hjem på Android."

Sådan lyder overskriften på Facebooks invitation til stort pressemøde i Californien i morgen kl. 10 lokal tid. Alt tyder på, at det er her, Facebook vil afsløre sin Facebook-telefon, selv om selskabet flere gange har afvist at være involveret i udviklingen af sådan en.

Men nu er det hele måske afsløret på forhånd. 

Vores australske søstermedie ARN skriver, at det, der måske er et foto af telefonen, netop er blevet lækket på Twitteraccounten @evleaks.

Telefonen kaldes angiveligt HTC first, men der er ikke noget synligt firmanavn på telefonen. Ellers er det tydeligvis en Android-telefon med de traditionelle tre knapper nederst under skærmen.

Afsløringen af telefonens udseende kommer, kun to dage efter at den amerikanske blog Android Police kunne vise en lækket version af telefonens Facebook OS, som altså bygger på Android 4.1.2 Jelly Bean.

Telefonen vil formentlig være en gennemsnitlig model med dual core-processor og et 5 megapixel-kamera.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.