Artikel top billede

Online-bedemand har succes

Flere og flere danskere begraves med et klik.

Ordrerne vælter ind hos den danske onlinebedemand Bedrebegravelse.dk, skriver politiken.dk.

Ifølge firmaets stifter, Per Holm, har det netbaserede firma stået for gennemsnitligt 22 bisættelser og begravelser om ugen, siden bedemandsfirmaet åbnede i oktober 2010.

"Siden forretningens opstart er det gået ganske godt. Vi har virkelig haft meget at se til, og det skal vi selvfølgelig ikke klage over," siger Per Holm til avisen.

Til sammenligning har landets største bedemandsforening, Danske Bedemænd, godt fire begravelser om ugen pr. forretning.

Alt kan vælges med et klik på firmaets hjemmeside - fra rustvogn, kirke og blomster. Prisen er ifølge Bedrebegravelse.dk lavere end hos de traditionelle bedemænd.

Og konkurrencen fra net-bedemændene er positiv for branchen, mener Forbrugerrådet:

"Den øgede konkurrence presser prisen ned og giver desuden forbrugerne endnu en mulighed for at vælge en anden bedemand," siger chefkonsulent Martin Salomon, Forbrugerrådet, til avisen.

I brancheforeningen er der imidlertid betænkelighed over for internetbedemænd.

"Folk lader sig friste af den lave pris, men ofte viser det sig at være en discountoplevelse. Det er en meget følsom oplevelse at miste én, man holder af. Man skal være meget varsom. Det sidste farvel kan man aldrig gøre om igen," siger Danske Bedemænds landsformand, Knud Larsen, til Politiken.

LÆS OGSÅ:

10 måder nettet kan gøre dig udødelig på
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.