Artikel top billede

Online-bedemand har succes

Flere og flere danskere begraves med et klik.

Ordrerne vælter ind hos den danske onlinebedemand Bedrebegravelse.dk, skriver politiken.dk.

Ifølge firmaets stifter, Per Holm, har det netbaserede firma stået for gennemsnitligt 22 bisættelser og begravelser om ugen, siden bedemandsfirmaet åbnede i oktober 2010.

"Siden forretningens opstart er det gået ganske godt. Vi har virkelig haft meget at se til, og det skal vi selvfølgelig ikke klage over," siger Per Holm til avisen.

Til sammenligning har landets største bedemandsforening, Danske Bedemænd, godt fire begravelser om ugen pr. forretning.

Alt kan vælges med et klik på firmaets hjemmeside - fra rustvogn, kirke og blomster. Prisen er ifølge Bedrebegravelse.dk lavere end hos de traditionelle bedemænd.

Og konkurrencen fra net-bedemændene er positiv for branchen, mener Forbrugerrådet:

"Den øgede konkurrence presser prisen ned og giver desuden forbrugerne endnu en mulighed for at vælge en anden bedemand," siger chefkonsulent Martin Salomon, Forbrugerrådet, til avisen.

I brancheforeningen er der imidlertid betænkelighed over for internetbedemænd.

"Folk lader sig friste af den lave pris, men ofte viser det sig at være en discountoplevelse. Det er en meget følsom oplevelse at miste én, man holder af. Man skal være meget varsom. Det sidste farvel kan man aldrig gøre om igen," siger Danske Bedemænds landsformand, Knud Larsen, til Politiken.

LÆS OGSÅ:

10 måder nettet kan gøre dig udødelig på
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere