Artikel top billede

Sure virksomheder angriber Trustpilots ansatte

Trustpilot politianmelder virksomheder for trusler.

Kritik og klager over en webbutik kan være svær at håndtere, og for nogle netshops kan frustrationen tage overhånd.

Det mærker man hos Trustpilot, hvor man nu bliver nødt til at politianmelde nogle webbutikker for personlige trusler.

Det er butikker, der er irriteret over vurderinger og kritik, som utilfredse kunder har lagt til offentlig skue hos Trustpilot. Butikkerne har forsøgt at få Trustpilot til at fjerne de negative omtaler. Hvis Trustpilots ansatte har nægtet, er de frustrerede erhvervsdrivende i stedet gået til personligt angreb på den ansatte.

"Vi har i øjeblikket nogle sager kørende - alle med trusler fra udenlandske virksomheder. Vi forsøger altid at tale virksomheden til fornuft først, men i det groveste af eksemplerne, hvor en af vores medarbejdere er blevet truet, er vi endt med at politianmelde virksomheden," forklarer Joakim Ditlev, marketingmanager hos Trustpilot, til MetroXpress.

Medarbejdere i gabestok

I irritation over Trustpilots afvisning af at fjerne negative anmeldelser hænger de ramte virksomheder i stedet Trustpilots ansatte ud med navns nævnelse andre steder på nettet.

Trustpilot opfordrer altid butikker og andre, der er blevet dårligt anmeldt på siden, til at tage til genmæle, så negative anmeldelser ikke står alene. Ifølge sidens regelsæt bliver falske og særdeles grove brugeranmeldelser fjernet.

Trustpilot er dog tidligere blevet anklaget for at lade falske eller udokumenterede anmeldelser ryge gennem filtret.

Anmelder-portalen ønsker ikke at sætte navn på de aggressive virksomheder, da der kan være retslige opgør på vej i de pågældende sager.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.