Artikel top billede

Sure virksomheder angriber Trustpilots ansatte

Trustpilot politianmelder virksomheder for trusler.

Kritik og klager over en webbutik kan være svær at håndtere, og for nogle netshops kan frustrationen tage overhånd.

Det mærker man hos Trustpilot, hvor man nu bliver nødt til at politianmelde nogle webbutikker for personlige trusler.

Det er butikker, der er irriteret over vurderinger og kritik, som utilfredse kunder har lagt til offentlig skue hos Trustpilot. Butikkerne har forsøgt at få Trustpilot til at fjerne de negative omtaler. Hvis Trustpilots ansatte har nægtet, er de frustrerede erhvervsdrivende i stedet gået til personligt angreb på den ansatte.

"Vi har i øjeblikket nogle sager kørende - alle med trusler fra udenlandske virksomheder. Vi forsøger altid at tale virksomheden til fornuft først, men i det groveste af eksemplerne, hvor en af vores medarbejdere er blevet truet, er vi endt med at politianmelde virksomheden," forklarer Joakim Ditlev, marketingmanager hos Trustpilot, til MetroXpress.

Medarbejdere i gabestok

I irritation over Trustpilots afvisning af at fjerne negative anmeldelser hænger de ramte virksomheder i stedet Trustpilots ansatte ud med navns nævnelse andre steder på nettet.

Trustpilot opfordrer altid butikker og andre, der er blevet dårligt anmeldt på siden, til at tage til genmæle, så negative anmeldelser ikke står alene. Ifølge sidens regelsæt bliver falske og særdeles grove brugeranmeldelser fjernet.

Trustpilot er dog tidligere blevet anklaget for at lade falske eller udokumenterede anmeldelser ryge gennem filtret.

Anmelder-portalen ønsker ikke at sætte navn på de aggressive virksomheder, da der kan være retslige opgør på vej i de pågældende sager.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere