Artikel top billede

Den hidtil største smartphone fra Samsung er Galaxy Note med 5,3 tommers display.

Kæmpe-telefoner fra Samsung i denne måned

Du har brug for store lommer til Samsungs nye Mega-smartphones. Den største model har en 6,3-tommers skærm.

I de kommende uger vil Samsung præsentere sine første smartphones i Galaxy Mega-serien. Det er bloggen Sammobile.com, der har afsløret de første detaljer om telefonerne. Som navnet Mega antyder, har de nye modeller et meget stort display.

Den største model er Galaxy Mega 6.3, som er udstyret med en 6,3-tommers PLS-HD-skærm. Den er altså endnu større end Ascend Mate fra Huawei, der kom i januar.

Ascend Mate har en skærm på 6,1 tommer, og hele telefonen måler 16,3 centimeter i længden og 8,5 centimeter i bredden. Så det er lidt af en basse at holde op til øret.

De nye gigant-smartphones udvisker grænsen mellem smartphones og tablet-pc'er. Indtil nu har det været sådan, at alt over syv tommer blev regnet som en tablet-pc, mens alt under denne størrelse "kun" er en smartphone.

Men grænsen er altså hårfin mellem en telefon som Galaxy Mega 6.3 med 6,3-tommers skærm og en tablet-pc som Galaxy Tab med 7-tommers display.  

Den kommende Galaxy Mega topmodel har to kameraer (8 megapixel bag, 2 megapixel front) og en dual-core processor med 1,7 GHz samt 1,5 GB hukommelse.

Den måler 16,7 x 8,8 x 0,79 centimeter og er dermed altså en smule større end Ascend Mate.

Ifølge bloggen kommer Galaxy Mega 6.3 i midten af maj i sort, mens en hvid udgave kommer en smule senere.

Samsung kommer også med en lidt mindre telefon, Mega 5.8, der måler 16,4 x 8,3 x 0,97 cm. Den har en 5,8-tommers skærm med en opløsning på 960 x 540 billedpunkter.

Begge modeller skal køre med Android 4.1.2 eller 4.2.2 og benytte Samsungs egen UX brugerflade.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere