Artikel top billede

Den hidtil største smartphone fra Samsung er Galaxy Note med 5,3 tommers display.

Kæmpe-telefoner fra Samsung i denne måned

Du har brug for store lommer til Samsungs nye Mega-smartphones. Den største model har en 6,3-tommers skærm.

I de kommende uger vil Samsung præsentere sine første smartphones i Galaxy Mega-serien. Det er bloggen Sammobile.com, der har afsløret de første detaljer om telefonerne. Som navnet Mega antyder, har de nye modeller et meget stort display.

Den største model er Galaxy Mega 6.3, som er udstyret med en 6,3-tommers PLS-HD-skærm. Den er altså endnu større end Ascend Mate fra Huawei, der kom i januar.

Ascend Mate har en skærm på 6,1 tommer, og hele telefonen måler 16,3 centimeter i længden og 8,5 centimeter i bredden. Så det er lidt af en basse at holde op til øret.

De nye gigant-smartphones udvisker grænsen mellem smartphones og tablet-pc'er. Indtil nu har det været sådan, at alt over syv tommer blev regnet som en tablet-pc, mens alt under denne størrelse "kun" er en smartphone.

Men grænsen er altså hårfin mellem en telefon som Galaxy Mega 6.3 med 6,3-tommers skærm og en tablet-pc som Galaxy Tab med 7-tommers display.  

Den kommende Galaxy Mega topmodel har to kameraer (8 megapixel bag, 2 megapixel front) og en dual-core processor med 1,7 GHz samt 1,5 GB hukommelse.

Den måler 16,7 x 8,8 x 0,79 centimeter og er dermed altså en smule større end Ascend Mate.

Ifølge bloggen kommer Galaxy Mega 6.3 i midten af maj i sort, mens en hvid udgave kommer en smule senere.

Samsung kommer også med en lidt mindre telefon, Mega 5.8, der måler 16,4 x 8,3 x 0,97 cm. Den har en 5,8-tommers skærm med en opløsning på 960 x 540 billedpunkter.

Begge modeller skal køre med Android 4.1.2 eller 4.2.2 og benytte Samsungs egen UX brugerflade.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.