Artikel top billede

Thomas Grønne er administrerende direktør for den nyskabte Credocom-koncern.

Forhandlerfusion giver pote: Millionbonus på vej

Sammenlægning af storageforhandler og netværkshus er en succeshistorie. Den nye koncern forventer en fordobling af millionresultatet næste år.

Det er sjældent, at en fusion rent faktisk ender med, at 1+1 giver et facit større end 2. Derfor var det angiveligt en god beslutning, da storageforhandleren Credocom og netværkskonsulent-forhandleren Respektit sidste sommer valgte, at de to virksomheder skulle slås sammen.

"Fusionen mellem Credocom og Respektit er ikke en nødfusion. Vi var faktisk fuldstændig uden overlappende job-funktioner. Respektit er udelukkende en konsulentforretning, mens Credocom primært er en hardwareforretning," fortæller administrerende direktør Thomas Grønne.

Han kan nu præsentere et samlet overskud for de to virksomheder, der er betydeligt bedre, end hvad de tilsammen præsterede i 2011.

Overskuddet efter skat samlet for de to selskaber endte i 2012 på 2,7 millioner kroner før skat ud af en omsætning på 136 millioner kroner. Det er bedre end 2011, hvor det samlede resultat blev på 2,5 millioner kroner.

"Vi er rimeligt tilfredse. Især når man tænker på, at der har været en masse distraktion og en del omkostninger i forbindelse med sammenlægningen. Samtidig har vi også haft omkostninger til at etablere et hostingcenter. På trods af de engangsudgifter kommer vi ud med et fornuftigt resultat," siger Thomas Grønne.

De to virksomheder er blevet endeligt fusioneret her i foråret, og nu er der fuld damp på forretningen. Derfor er forventningerne til næste regnskab også ganske store.

"Vi regner med, at vi næsten kommer til at fordoble resultatet næste år," slår Thomas Grønne fast.

Han fortæller, at når fusionen mellem Credocom og Repektit indtil videre er gået så godt, så handler det om, at fusionen ikke betyder, at der skulle fyres folk. De to virksomheders behov har nemlig matchet hinanden utrolig godt.

"Faktisk har vi ansat fem mand, siden vi besluttede at fusionere. Credocom stod og manglede konsulenter, og vi stod over for at skulle etablere en større salgsafdeling," fortæller Thomas Grønne.

Da Respektit ikke havde den store backofficefunktion, var der heller ikke nogle administrative overlap, hvor der skulle skæres folk fra.

Omkring ledelsen var der heller ikke problemer i den nyfusionerede Credocom-koncern, da Credocom alligevel stod over for at skulle hyre en administrerende direktør til at håndtere den fortsatte vækst.

Den stilling overtog Thomas Grønne, da de to selskaber sidste sommer etablerede en fælles direktion bestående af Rene Bukrinsky fra Credocom og Thomas Grønne fra Respektit.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.