Artikel top billede

Dropbox gør sig lækker for firmabrugere

Nye funktioner skal gøre Dropbox mere interessant for virksomheder.

For et par måneder siden kom Dropbox med et nyt administrator-kontrolpanel, der skal gøre det lettere at overvåge og styre hvordan en virksomhed bruger tjenesten. Nu er Dropbox klar med en anden ny funktion, der skal gøre tjenesten mere interessant for firmabrugere: Single sign-on (SSO).

Samtidig bliver det eksisterende "Dropbox for Teams" omdøbt til "Dropbox for business". Det er endnu et signal om, at Dropbox nu satser på virksomhederne.

Prisen er stadig den samme - den starter ved 795 dollar om året for fem brugere - men nu er der inkluderet ubegrænset lagerplads. Tidligere var det kun en terabyte, skriver digi.no.

Dropbox kan nu bruges sammen med den eksisterende SSO-infrastruktur i virksomheden. Det kan eksempelvis være Microsofts Active Directory.

For firmabrugere betyder det, at de slipper for at forholde sig til et ekstra kodeord, når de skal bruge Dropbox. Det betyder også, at det bliver nemmere for administratorer at styre adgangen til Dropbox.

Selskabet fortæller, at man bruger Security Assertion Markup Language (SAML), hvilket skal sikre, at SSO-løsningen fungerer med alle udbydere af identitets-tjenester på markedet.

Dropbox-brugerne kan også glæde sig til lettere mail-håndtering efter opkøbet af Mailbox i sidste måned. Det menes, at Dropbox har betalt mere end en halv milliard kroner for app'en, der skal hjælpe med at rydde op i indbakken.

Der er kommet mange nye rivaler til Dropbox, som Bitcasa, der lover uendelig lagerplads, og AeroFS, hvor dataoverførsler er beskyttet med stærk kryptering.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.