Artikel top billede

Bygger Amazon en tv-boks?

Amazon kommer måske snart med sin egen tv-boks.

Amazon sælger allerede e-læsere og tablet-pc'er og der er vedholdende rygter om, at internet-giganten snart kommer med sin egen Android-smartphone. Nu ser det ud til, at Amazon udvikler en internet-opkoblet tv-boks.

Det skriver Bloomberg Businessweek, som har snakket med tre unavngivne personer der er involveret i projektet.

Den nye boks minder om Apple TV og Roku. Den skal bruges til at streame video ned fra nettet og vise det på fjernsynet.

Amazon har allerede en Instant Video-tjeneste, der er gratis for abonnenter af selskabets Prime-tjeneste, og der er også en Video on Demand butik, hvor man kan leje film. I Danmark tilbyder Amazon streaming af film gennem sit datterselskab Lovefilm.

Mange andre tv-bokse og konsoller giver allerede adgang til Amazons video-tjenester, men nu kommer selskabet altså med sit eget produkt. Det ventes at Amazon også vil tilbyde adgang til en app-store og streaming-tjenester fra andre udbydere.

I Apple TV-boksen er der stadig ikke adgang til en app store, og udviklere kan dermed heller ikke skabe applikationer til boksen.

Det er Amazons Lab126 division i Cupertino, der bygger den nye tv-boks. Projektet bliver ledet af Malachy Moynihan, der tidligere har stået i spidsen for videoprodukter hos Cisco. Han har også tidligere arbejdet for Apple i ni år.

Amazon har også hyret udviklere fra TiVO og Replaytv, der er kendt for deres digitale videooptagere.

Navnet for den nye boks kendes endnu ikke, men et godt gæt kunne være "Kindle TV".

Wired har allerede lavet en ønskeseddel til den nye boks. På listen er blandt andet en indstikplads til kabel-tv-kort, muligheden for at optage digital video og en meget lav pris.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.