Artikel top billede

Her er 10 it-tips som du (måske) ikke kender

Hvad er tastaturgenvejen for at scrolle ned ad en webside? Og hvordan sparer du tid, når du skal ringe fra mobilen? Her er 10 simple it-tips, som gør livet lidt lettere.

It fylder stadig mere i vores hverdag, og vi skal hele tiden lære nyt for at følge med. 

Men selv om vi selv mener, at vi har styr på teknikken, kan der alligevel være simple tips, som vi ikke anede kunne bruges.

Det mener David Pogue, der er teknologiskribent hos New York Times, og som har deltaget på en TED-talk.

TED er en forkortelse af 'Technology, Entertainment, Design', og videoernes formål er at inspirere, fascinere og gøre opmærksom på geniale opfindelser.

På YouTube surmuler nogle brugere dog over, at videoen ikke er 'TED-værdig'.

Der er ingen tvivl om, at den ikke er lige så visionær og banebrydende som mange andre TED-oplæg, hvor kompetente forskere og teknologiske frontløbere står bag.

Men David Pogue kan nu alligevel være med til at hjælpe og inspirere mennesker.

De fleste af de 10 tip er ret basale, men det kan være, at du ikke kendte til dem i forvejen.

Blev du klogere?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere