Artikel top billede

Apple tæller ned til 50 milliarder app-downloads

Lokker med stor præmie til den bruger, der rammer den store milepæl.

Apple har startet nedtællingen til download nummer 50.000.000.000 i sin App Store. Der mangler stadig omkring 800 millioner downloads, inden denne milepæl er nået, så det kan blive din download, der runder 50 milliarder.

Ligesom ved tidligere milepæle har Apple udlovet et gavekort på 10.000 dollar eller omkring 58.000 kroner som præmie til den bruger, der lige præcis rammer det magiske runde tal med sin app-download (betalt eller gratis app).

De 50 brugere, der følger umiddelbart efter, bliver belønnet med gavekort på 500 dollar hver.

Samtidig har Apple udsendt en liste med de mest populære apps nogensinde i sin App Store, der blev lanceret i 2008.

På iPhone er det Angry Birds, WhatsApp, Fruit Ninja, Camera+ og Sleep Cycle alarm clock, der ligger i spidsen blandt de betalte apps, mens Facebook, Spotify, Skype, Instagram og Wordfeud er de mest hentede gratis apps.

Listen ser lidt anderledes ud for iPad-apps. Her er det Apples eget Pages, spillet Minecraft og musikprogrammet Garageband, der er de mest solgte nogensinde, mens Skype, Facebook, Angry Birds HD og Netflix ligger i top som gratis-apps.

Der er nu omkring 850.000 aps i iOS App Store, og det er omtrent på niveau med Googles Play Store til Android, hvor det seneste oplyste tal (fra februar) er på 800.000 apps.

Apple fortæller også, at der nu er solgt mere end 500 millioner enheder med iOS. Det omfatter både iPod, iPhone og iPad.

Det er kun et år siden, at Apple kunne fejre 25 milliarder downloads i sin App Store, og der er solgt 140 millioner iOS-produkter siden da.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.