Artikel top billede

Apple tæller ned til 50 milliarder app-downloads

Lokker med stor præmie til den bruger, der rammer den store milepæl.

Apple har startet nedtællingen til download nummer 50.000.000.000 i sin App Store. Der mangler stadig omkring 800 millioner downloads, inden denne milepæl er nået, så det kan blive din download, der runder 50 milliarder.

Ligesom ved tidligere milepæle har Apple udlovet et gavekort på 10.000 dollar eller omkring 58.000 kroner som præmie til den bruger, der lige præcis rammer det magiske runde tal med sin app-download (betalt eller gratis app).

De 50 brugere, der følger umiddelbart efter, bliver belønnet med gavekort på 500 dollar hver.

Samtidig har Apple udsendt en liste med de mest populære apps nogensinde i sin App Store, der blev lanceret i 2008.

På iPhone er det Angry Birds, WhatsApp, Fruit Ninja, Camera+ og Sleep Cycle alarm clock, der ligger i spidsen blandt de betalte apps, mens Facebook, Spotify, Skype, Instagram og Wordfeud er de mest hentede gratis apps.

Listen ser lidt anderledes ud for iPad-apps. Her er det Apples eget Pages, spillet Minecraft og musikprogrammet Garageband, der er de mest solgte nogensinde, mens Skype, Facebook, Angry Birds HD og Netflix ligger i top som gratis-apps.

Der er nu omkring 850.000 aps i iOS App Store, og det er omtrent på niveau med Googles Play Store til Android, hvor det seneste oplyste tal (fra februar) er på 800.000 apps.

Apple fortæller også, at der nu er solgt mere end 500 millioner enheder med iOS. Det omfatter både iPod, iPhone og iPad.

Det er kun et år siden, at Apple kunne fejre 25 milliarder downloads i sin App Store, og der er solgt 140 millioner iOS-produkter siden da.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere