Artikel top billede

Betal hver måned for kendt fotoprogram

Adobe stopper nu udviklingen af sin Creative Suite pakke. Fremover satser selskabet udelukkende på en abonnements-baseret model.

Efter 10 år dropper Adobe sin store programpakke Creative Suite. Fremover er de nye versioner af programmerne kun tilgængelige som apps i den abonnements-baserede Creative Cloud. Der kommer ikke en efterfølger til den aktuelle Creative Suite 6. Det mest kendte program i pakken er nok Photoshop, som nu altså skal leve videre i skyen.

For 50 dollar om måneden får man adgang til Adobe-produkterne Photoshop CC, InDesign CC, Illustrator CC, Dreamweaver CC og Premiere Pro CC (hvor CC står for Creative Cloud). Man kan også betale 10 dollar om måneden for at få adgang til et enkelt program. Der er særlige priser for studerende og brugere med de seneste versioner af Adobes software.

Den normale månedlige pris på 50 dollar kræver, at man tegner abonnement for et år af gangen. Hvis man vil have mulighed for at sige op med en måneds varsel, stiger prisen til 70 dollar.

De forskellige tablet-apps som Photoshop Touch er også en del af Creative Cloud. Desuden er der online-lagerplads og adgang til træningsvideoer.

En oversigt over de nye funktioner i CC-versionerne findes her.

Adobe fortalte allerede i marts, at man ville stoppe salget af Creative Suite pakken som hyldeversion. Men meldingen var dengang, at Adobe fortsat ville tilbyde CS som download. Nu slutter det også.  

For softwarefirmaet betyder det, at selskabets indtægter bliver mere stabile. Frem for at sælge mange eksemplarer af programmerne lige efter lanceringen kommer der nu en jævn strøm af abonnements-indtægter hver måned.

Samtidig kan Adobe dermed også slå et slag mod den piratkopiering, der har plaget selskabet i mange år.

Desuden sparer Adobe angiveligt et større millionbeløb, som ellers skulle bruges til udviklingen af ny teknologi til Digital Rights Management (DRM).

Adobe har også præsenteret to nye hardware-projekter. Det første, Project Mighty, er en stift til touch-screens, der skal gøre papir overflødigt. Det andet, Project Napoleon, er en form for cyber-lineal.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.