Artikel top billede

Annoncer på Facebook - en oplagt del af din jobjagt

I din jobsøgning kan du lige så godt bruge alle tænkelige redskaber. Med omtanke, siger jobrådgiver.

Sebastian Christensen fik en frisk tanke og udvidede sin jagt på et nyt job til Facebook-annoncer med sit eget ansigt.

En fiks idé, men den er ikke helt nyskabende, fortæller Morten Vium, forfatter og rådgiver i sociale medier og jobsøgning.

"Det er ikke noget, alle gør, men det er heller ikke unormalt. Jeg har set et par eksempler," fortæller Morten Vium, der blandt andet driver hjemmesiden ModerneJobsøger.dk.

"Jeg ved for eksempel, at Claus Holm Andersen blandt andet brugte Adwords, da han søgte job i sommers. Som salgschef var det relevant at kunne vise, at man er lidt fremme i skoene og tør," mener Morten Vium.

Men er betalte annoncer noget, du anbefaler for almindelige jobsøgere?

"Som udgangspunkt mener jeg, det kan være ganske fornuftigt at investere i personlig markedsføring. Man skal selvfølgelig tænke sig om. Hvad enten vi snakker FB-annoncer eller Adwords, er man oppe imod professionelle, og hvis det ikke er noget, man ellers arbejder med, kan man hurtigt komme til at bruge en del penge på det," advarer Morten Vium.

Men omvendt kan lidt onlinemarkedsføring hurtigt tjene sig hjem, hvis det ender med at give adgang til en fast månedsløn.

"Hvis man arbejder med salg, marketing, kommunikation, synes jeg, det virker helt oplagt at bruge sine evner i sin jobsøgning. Jobsøgning handler også om synlighed. Jeg ville nok ikke lægge alle mine æg i den kurv, men det kan være et fornuftigt tiltag som del af en samlet strategi".

LÆS OGSÅ:

Sådan bliver du synlig på LinkedIn
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?