Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Annoncer på Facebook - en oplagt del af din jobjagt

I din jobsøgning kan du lige så godt bruge alle tænkelige redskaber. Med omtanke, siger jobrådgiver.

Sebastian Christensen fik en frisk tanke og udvidede sin jagt på et nyt job til Facebook-annoncer med sit eget ansigt.

En fiks idé, men den er ikke helt nyskabende, fortæller Morten Vium, forfatter og rådgiver i sociale medier og jobsøgning.

"Det er ikke noget, alle gør, men det er heller ikke unormalt. Jeg har set et par eksempler," fortæller Morten Vium, der blandt andet driver hjemmesiden ModerneJobsøger.dk.

"Jeg ved for eksempel, at Claus Holm Andersen blandt andet brugte Adwords, da han søgte job i sommers. Som salgschef var det relevant at kunne vise, at man er lidt fremme i skoene og tør," mener Morten Vium.

Men er betalte annoncer noget, du anbefaler for almindelige jobsøgere?

"Som udgangspunkt mener jeg, det kan være ganske fornuftigt at investere i personlig markedsføring. Man skal selvfølgelig tænke sig om. Hvad enten vi snakker FB-annoncer eller Adwords, er man oppe imod professionelle, og hvis det ikke er noget, man ellers arbejder med, kan man hurtigt komme til at bruge en del penge på det," advarer Morten Vium.

Men omvendt kan lidt onlinemarkedsføring hurtigt tjene sig hjem, hvis det ender med at give adgang til en fast månedsløn.

"Hvis man arbejder med salg, marketing, kommunikation, synes jeg, det virker helt oplagt at bruge sine evner i sin jobsøgning. Jobsøgning handler også om synlighed. Jeg ville nok ikke lægge alle mine æg i den kurv, men det kan være et fornuftigt tiltag som del af en samlet strategi".

LÆS OGSÅ:

Sådan bliver du synlig på LinkedIn
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere