Artikel top billede

Annoncer på Facebook - en oplagt del af din jobjagt

I din jobsøgning kan du lige så godt bruge alle tænkelige redskaber. Med omtanke, siger jobrådgiver.

Sebastian Christensen fik en frisk tanke og udvidede sin jagt på et nyt job til Facebook-annoncer med sit eget ansigt.

En fiks idé, men den er ikke helt nyskabende, fortæller Morten Vium, forfatter og rådgiver i sociale medier og jobsøgning.

"Det er ikke noget, alle gør, men det er heller ikke unormalt. Jeg har set et par eksempler," fortæller Morten Vium, der blandt andet driver hjemmesiden ModerneJobsøger.dk.

"Jeg ved for eksempel, at Claus Holm Andersen blandt andet brugte Adwords, da han søgte job i sommers. Som salgschef var det relevant at kunne vise, at man er lidt fremme i skoene og tør," mener Morten Vium.

Men er betalte annoncer noget, du anbefaler for almindelige jobsøgere?

"Som udgangspunkt mener jeg, det kan være ganske fornuftigt at investere i personlig markedsføring. Man skal selvfølgelig tænke sig om. Hvad enten vi snakker FB-annoncer eller Adwords, er man oppe imod professionelle, og hvis det ikke er noget, man ellers arbejder med, kan man hurtigt komme til at bruge en del penge på det," advarer Morten Vium.

Men omvendt kan lidt onlinemarkedsføring hurtigt tjene sig hjem, hvis det ender med at give adgang til en fast månedsløn.

"Hvis man arbejder med salg, marketing, kommunikation, synes jeg, det virker helt oplagt at bruge sine evner i sin jobsøgning. Jobsøgning handler også om synlighed. Jeg ville nok ikke lægge alle mine æg i den kurv, men det kan være et fornuftigt tiltag som del af en samlet strategi".

LÆS OGSÅ:

Sådan bliver du synlig på LinkedIn
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.