Nu kan du få 1 terabyte gratis plads hos Flickr

Yahoo har relanceret sin fototjeneste Flickr med 1 terabyte gratis plads til brugernes billeder og videoer.

Yahoo-chef Marissa Meyer kunne mandag præsentere en ny version af den populære fototjeneste Flickr. Nu har brugerne adgang til 1 terabyte gratis lagerplads til deres billeder og videoer. Det skulle være nok til at uploade en kvart million billeder med en opløsning på 14 megapixel.

Den maksimale størrelse for det enkelte billede er på 200 MB. Flickr understøtter nu video i Full HD-opløsning med en længde på op til tre minutter.

Fototjenesten har også fået et nyt mobilinspireret design, hvor billederne nu vises i stort format med tynde rammer. Der er plads til langt flere billeder på hver skærmvisning, og nu kan man scrolle nedad for at hente flere fotos på samme side.

Den gratis version af Flickr skal finansieres med reklamebannere. Hvis man vil slippe for annoncerne, kan man betale 50 dollar om året for en reklamefri version. Der er også en Doublr-konto med 2 TB plads, der koster 500 dollar årligt.

De gamle Flickr Pro-konto tilbydes ikke længere, men eksisterende konti fortsætter og kan også fornyes.

Samtidig har Yahoo udgivet en ny version af sin Flickr-app til Android med billeder i stort format og nye simple værktøjer til billedredigering.

Yahoo har netop købt blogging-platformen Tumblr, der også skal kombineres med Flickr. Det kan f.eks. tænkes, at Tumblr-billeder fremover skal ligge på Flickr.

Den gamle stjerne fra web 2.0 er falmet lidt i de seneste år, hvor Flickr har været langsom til at reagere på den mobile revolution - de fleste billeder bliver efterhånden taget med smartphones - mens andre tjenester som Instagram har forstået at udnytte denne trend. Instagram blev solgt til Facebook sidste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Op og ned på Java: Migrér og spar penge med Red Hat Java

Hvis du anvender Java til dine forretningskritiske applikationer, skal du træffe en beslutning om, hvordan du bruger det, og hvilken leverandør, der kan støtte dig bedst. For brugere af Oracle JDK nærmer fristen sig nemlig hurtigt for at beslutte, hvilken Java udbyder der skal bruges på lang sigt, når man kører Java-applikationer i produktion.

24. november 2020 | Læs mere


GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Banker indfører nye skrappe regler for e-handel to måneder før forventet: “Det er et uheldigt tidspunkt”
Efter at være blevet udsat er de nye betalingsregler for webshops nu trådt i kraft. Men timingen kunne ikke være værre, lyder det fra Dansk Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sælger du nemt IT-sikkerhed og backup som en service – og styrker din indtjening
Den klassiske forhandlermodel med salg af produkter er under pres. Som IT-forhandler er du enormt konkurrenceudsat og de kunder der køber, er ikke altid loyale. Den hårde konkurrence giver samtidig stærkt begrænsede margener. For kunden er det er mere besværligt købe produkter end det er at købe services og du risikerer derfor, at kunden smutter over til en nemmere og mere fleksibel løsning - det vil sige til nogen, der sælger services. Nøglen til vækst er ofte at påtage sig rollen som managed service provider. Her tilbyder du en pakke af services, der komplementerer primærproduktet og løser en udfordring for kunden – og styrker dit salg og din indtjening. Du opnår en løbende indtægt, en tættere relation til dine kunder og en fleksibilitet og skalerbarhed, som kun skyen kan tilbyde. Et oplagt eksempel er en kombination af salg af services som cyberbeskyttelse og backup. I denne hvidbog får du konkrete råd til, hvordan du kommer i gang med at optimere din forretningsmodel.