Artikel top billede

Nu kan du få 1 terabyte gratis plads hos Flickr

Yahoo har relanceret sin fototjeneste Flickr med 1 terabyte gratis plads til brugernes billeder og videoer.

Yahoo-chef Marissa Meyer kunne mandag præsentere en ny version af den populære fototjeneste Flickr. Nu har brugerne adgang til 1 terabyte gratis lagerplads til deres billeder og videoer. Det skulle være nok til at uploade en kvart million billeder med en opløsning på 14 megapixel.

Den maksimale størrelse for det enkelte billede er på 200 MB. Flickr understøtter nu video i Full HD-opløsning med en længde på op til tre minutter.

Fototjenesten har også fået et nyt mobilinspireret design, hvor billederne nu vises i stort format med tynde rammer. Der er plads til langt flere billeder på hver skærmvisning, og nu kan man scrolle nedad for at hente flere fotos på samme side.

Den gratis version af Flickr skal finansieres med reklamebannere. Hvis man vil slippe for annoncerne, kan man betale 50 dollar om året for en reklamefri version. Der er også en Doublr-konto med 2 TB plads, der koster 500 dollar årligt.

De gamle Flickr Pro-konto tilbydes ikke længere, men eksisterende konti fortsætter og kan også fornyes.

Samtidig har Yahoo udgivet en ny version af sin Flickr-app til Android med billeder i stort format og nye simple værktøjer til billedredigering.

Yahoo har netop købt blogging-platformen Tumblr, der også skal kombineres med Flickr. Det kan f.eks. tænkes, at Tumblr-billeder fremover skal ligge på Flickr.

Den gamle stjerne fra web 2.0 er falmet lidt i de seneste år, hvor Flickr har været langsom til at reagere på den mobile revolution - de fleste billeder bliver efterhånden taget med smartphones - mens andre tjenester som Instagram har forstået at udnytte denne trend. Instagram blev solgt til Facebook sidste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere