Artikel top billede

Amazon er klar til at sælge sin Kindle Fire HD i Danmark

Nu kan danske kunder forudbestille Kindle Fire HD (8.9) hos Amazon. Leveringen starter den 13. juni.

Amazon er nu klar til at sende sine tablet-pc'er Kindle Fire HD og Kindle Fire HD 8.9 til kunder i 170 lande verden over, herunder også Danmark. Der er nu åbnet for forudbestillinger på Amazon.com, og leveringen starter den 13. juni. Indtil nu har det ikke været muligt at bestille Kindle Fire HD fra Danmark.

Samtidig har internet-giganten åbnet sin egen Amazon Appstore for kunder i næsten 200 lande.

Den seneste generation af Kindle Fire HD sælges i en version med 7-tommers skærm og en større udgave med 8,9-tommers display. Begge fås med 16 eller 32 GB hukommelse.

Amazon hævder selv, at TI OMAP 4470 processoren i Kindle Fire HD 8.9 er betydeligt hurtigere end Nvidias Tegra 3.

Skærmopløsningen er på 1.920 x 1200 (IPS-panel) for modellen med 8,9 tommer skærm og 1.280 x 800 for den mindre udgave med 7 tommer.

Tablet-pc'en kører med en modificeret version af Android, der er knyttet til Amazons egen Appstore og Kindle-butik, hvor der er adgang til musik, film og e-bøger.

Amazon beskriver selv produktet som en service snarere end hardware. Det er automatisk sat op til kundens Kindle-konto, og indholdet bliver automatisk synkroniseret med andre Kindle-enheder.

Der er Wi-Fi (to antenner), Bluetooth og HDMI-udgang i Kindle Fire HD, der vejer 566 gram og har en tykkelse på 8,8 mm.

Prisen for Kindle Fire HD starter ved 214 dollar, mens Kindle Fire HD 8.9 koster 284 dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere