Artikel top billede

Amazon er klar til at sælge sin Kindle Fire HD i Danmark

Nu kan danske kunder forudbestille Kindle Fire HD (8.9) hos Amazon. Leveringen starter den 13. juni.

Amazon er nu klar til at sende sine tablet-pc'er Kindle Fire HD og Kindle Fire HD 8.9 til kunder i 170 lande verden over, herunder også Danmark. Der er nu åbnet for forudbestillinger på Amazon.com, og leveringen starter den 13. juni. Indtil nu har det ikke været muligt at bestille Kindle Fire HD fra Danmark.

Samtidig har internet-giganten åbnet sin egen Amazon Appstore for kunder i næsten 200 lande.

Den seneste generation af Kindle Fire HD sælges i en version med 7-tommers skærm og en større udgave med 8,9-tommers display. Begge fås med 16 eller 32 GB hukommelse.

Amazon hævder selv, at TI OMAP 4470 processoren i Kindle Fire HD 8.9 er betydeligt hurtigere end Nvidias Tegra 3.

Skærmopløsningen er på 1.920 x 1200 (IPS-panel) for modellen med 8,9 tommer skærm og 1.280 x 800 for den mindre udgave med 7 tommer.

Tablet-pc'en kører med en modificeret version af Android, der er knyttet til Amazons egen Appstore og Kindle-butik, hvor der er adgang til musik, film og e-bøger.

Amazon beskriver selv produktet som en service snarere end hardware. Det er automatisk sat op til kundens Kindle-konto, og indholdet bliver automatisk synkroniseret med andre Kindle-enheder.

Der er Wi-Fi (to antenner), Bluetooth og HDMI-udgang i Kindle Fire HD, der vejer 566 gram og har en tykkelse på 8,8 mm.

Prisen for Kindle Fire HD starter ved 214 dollar, mens Kindle Fire HD 8.9 koster 284 dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Nu bliver det personligt: Social messaging indtager support og kundeservice
Kunder foretrækker i stigende grad at kommunikere med virksomheder på samme kanaler som de bruger i samtaler med deres venner.