Artikel top billede

Her er årets bedste danske webbutikker

Årets E-handelspris blev uddelt i aftes. Med flere gengangere på podiet.

Unisport.dk er landets bedste webshop.

Det afslørede juryen ved E-handelsprisen 2013 i aftes.

I alt 12 tjenester og butikker gik hjem med en pris, men hovedprisen gik altså til sportsbutikken. Ifølge juryen fortjener
Unisport hæder, fordi butikken både forstår at skabe relationer med sine kunder - og samtidig tjene penge og forøge væksten år efter år.

"De elsker fodbold. Unisports model med både at være en webshop og et medie har vist vejen til brugernes hjerter. Unisport leverer unikt indhold på deres web-tv-platform, og brugerne kan tjekke fodboldstøvlerne og pasformen gennem avancerede 3D-scanninger af pasform og endda få leveret inden for tre timer. De har 75.000 fans på Facebook, deres web-tv har flere end 300.000 visninger pr. måned. De voksede med 45 procent sidste år - og tjente penge," lød juryens begrundelse.

Ved modtagelsen af prisen indrømmede Unisport, at det netop er de mange aktiviteter, der er med til at skabe en sund webforretning.

"Ved ikke at fokusere på salg - skaber vi rigtigt mange salg".

Unisport skal nu repræsentere Danmark ved den europæiske finale "European E-commerce Awards" i Barcelona.

Lækkert hår og skateboards

De 12 priser blev fordelt mellem både B2C og B2B-firmaer. Se samtlige vindere i boksen til højre.

Som nye e-handelsvirksomhed vandt Autouncle. Det er en tjeneste, der hjælper bilkøbere. Du kan læse mere om Autouncle i ComONs omtale her.

Priserne for "Bedste marketing kampagne" og "Bedste værktøj til e-handel" gik til Miinto, der tidligere har vundet E-handelspriser. Danske Bank vandt for "Mobil e-handel og services" og vvs-grossisten Brødrene Dahl vandt i B2B-kategorien.

SmartGuy fik prisen "Cross-border" for sin evne til at bringe forretningen ud til udlandet, hvilket firmaet snart gør i bogstavelig forstand ved at flytte sit lager fra Sjælland til Polen.

I den brugerbestemte kategori formåede Nicehair.dk. der forhandler hårprodukter, at få flest af de 40.000 stemmer.
 
E-handelsprisen uddeles hvert år af FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel). Sidste år gik prisen til SmartGuy. Tidligere år er prisen gået til Nemlig.com og Coolshop. E-handelsprisen blev uddelt første gang i år 2000.

Tweets about "#ehandelsprisen"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere