Artikel top billede

Her er årets bedste danske webbutikker

Årets E-handelspris blev uddelt i aftes. Med flere gengangere på podiet.

Unisport.dk er landets bedste webshop.

Det afslørede juryen ved E-handelsprisen 2013 i aftes.

I alt 12 tjenester og butikker gik hjem med en pris, men hovedprisen gik altså til sportsbutikken. Ifølge juryen fortjener
Unisport hæder, fordi butikken både forstår at skabe relationer med sine kunder - og samtidig tjene penge og forøge væksten år efter år.

"De elsker fodbold. Unisports model med både at være en webshop og et medie har vist vejen til brugernes hjerter. Unisport leverer unikt indhold på deres web-tv-platform, og brugerne kan tjekke fodboldstøvlerne og pasformen gennem avancerede 3D-scanninger af pasform og endda få leveret inden for tre timer. De har 75.000 fans på Facebook, deres web-tv har flere end 300.000 visninger pr. måned. De voksede med 45 procent sidste år - og tjente penge," lød juryens begrundelse.

Ved modtagelsen af prisen indrømmede Unisport, at det netop er de mange aktiviteter, der er med til at skabe en sund webforretning.

"Ved ikke at fokusere på salg - skaber vi rigtigt mange salg".

Unisport skal nu repræsentere Danmark ved den europæiske finale "European E-commerce Awards" i Barcelona.

Lækkert hår og skateboards

De 12 priser blev fordelt mellem både B2C og B2B-firmaer. Se samtlige vindere i boksen til højre.

Som nye e-handelsvirksomhed vandt Autouncle. Det er en tjeneste, der hjælper bilkøbere. Du kan læse mere om Autouncle i ComONs omtale her.

Priserne for "Bedste marketing kampagne" og "Bedste værktøj til e-handel" gik til Miinto, der tidligere har vundet E-handelspriser. Danske Bank vandt for "Mobil e-handel og services" og vvs-grossisten Brødrene Dahl vandt i B2B-kategorien.

SmartGuy fik prisen "Cross-border" for sin evne til at bringe forretningen ud til udlandet, hvilket firmaet snart gør i bogstavelig forstand ved at flytte sit lager fra Sjælland til Polen.

I den brugerbestemte kategori formåede Nicehair.dk. der forhandler hårprodukter, at få flest af de 40.000 stemmer.
 
E-handelsprisen uddeles hvert år af FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel). Sidste år gik prisen til SmartGuy. Tidligere år er prisen gået til Nemlig.com og Coolshop. E-handelsprisen blev uddelt første gang i år 2000.

Tweets about "#ehandelsprisen"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.