Artikel top billede

Zuckerberg tvunget til at svare på spøjse spørgsmål

Ved firmaets første aktionærmøde havde Zuckerberg mest travlt med at hjælpe forvirrede aktionærer.

Normalt investerer man aktier med forhåbning om en økonomisk gevinst på længere sigt. Men når det kommer til Facebook-aktionærer, så er den bagvedliggende årsag måske en anden.

På det første aktionærmøde for Facebook viste det sig nemligt, at de fremmødte i mindre grad var interesseret i økonomi og selve forretningen. De var mest interesseret i selve Facebook. Og deres problemer med tjenesten.

Mark Zuckerberg skulle for eksempel svare en ældre dame, der gerne ville vide, hvornår hendes yndlings Facebook-spil Gardens of Time kommer ud af beta.

Det er selvfølgelig smart at skaffe sig adgang til mødet og kræve svar direkte fra hestens mule, men Mark Zuckerberg havde svært ved at svare på de lavpraktiske spørgsmål.

En far med en teenage-datter ville gerne have flere forældrekontrolsindstillinger. Mens en anden godt kunne tænke sig en Facebook light-version, der ikke tager så lang tid at loade.

En tredje havde svært ved at gennemskue Facebooks privatlivsindstillinger, og at han ikke kunne finde ud af at bruge den mobile app.

En fjerde ville gerne have et Facebook kundeservice-telefonnummer, han kan ringe til, når han får problemer. Det skriver CNET.

Den mest højlydte klage kom fra en kvinde, som krævede, at Facebook stoppede med at filtrere og prioritere hendes indhold og i stedet gjorde nyhedsrullen helt kronologisk.

Aktien i bedring

Lige efter Facebook gik på børsen sidste år tog kursen et ordentligt styrtdyk (Se udviklingen i boksen her på siden).

Og selv om den langsomt har været i bedring, så brugte mange tidlige investorer også aktionærmødet til at lufte deres utilfredshed med investeringen.

Men en ældre kvinde fik også lejlighed til at lovprise den ellers kritiserede sociale platform.

"Jeg siger jer: I er fantastiske! Tak for at give os dette program," sagde hun henvendt firmaets ledelse.

LÆS OGSÅ:

Chefer blokerer ansattes adgang til Facebook
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kroner og ører: Sådan udregner du værdien af din sikkerhedsindsats
I dette whitepaper får du redskaber til at fastsætte den konkrete værdi af virksomhedens sikkerhedsindsats, som du kan præsentere for topledelse og bestyrelse.