Artikel top billede

Zuckerberg tvunget til at svare på spøjse spørgsmål

Ved firmaets første aktionærmøde havde Zuckerberg mest travlt med at hjælpe forvirrede aktionærer.

Normalt investerer man aktier med forhåbning om en økonomisk gevinst på længere sigt. Men når det kommer til Facebook-aktionærer, så er den bagvedliggende årsag måske en anden.

På det første aktionærmøde for Facebook viste det sig nemligt, at de fremmødte i mindre grad var interesseret i økonomi og selve forretningen. De var mest interesseret i selve Facebook. Og deres problemer med tjenesten.

Mark Zuckerberg skulle for eksempel svare en ældre dame, der gerne ville vide, hvornår hendes yndlings Facebook-spil Gardens of Time kommer ud af beta.

Det er selvfølgelig smart at skaffe sig adgang til mødet og kræve svar direkte fra hestens mule, men Mark Zuckerberg havde svært ved at svare på de lavpraktiske spørgsmål.

En far med en teenage-datter ville gerne have flere forældrekontrolsindstillinger. Mens en anden godt kunne tænke sig en Facebook light-version, der ikke tager så lang tid at loade.

En tredje havde svært ved at gennemskue Facebooks privatlivsindstillinger, og at han ikke kunne finde ud af at bruge den mobile app.

En fjerde ville gerne have et Facebook kundeservice-telefonnummer, han kan ringe til, når han får problemer. Det skriver CNET.

Den mest højlydte klage kom fra en kvinde, som krævede, at Facebook stoppede med at filtrere og prioritere hendes indhold og i stedet gjorde nyhedsrullen helt kronologisk.

Aktien i bedring

Lige efter Facebook gik på børsen sidste år tog kursen et ordentligt styrtdyk (Se udviklingen i boksen her på siden).

Og selv om den langsomt har været i bedring, så brugte mange tidlige investorer også aktionærmødet til at lufte deres utilfredshed med investeringen.

Men en ældre kvinde fik også lejlighed til at lovprise den ellers kritiserede sociale platform.

"Jeg siger jer: I er fantastiske! Tak for at give os dette program," sagde hun henvendt firmaets ledelse.

LÆS OGSÅ:

Chefer blokerer ansattes adgang til Facebook
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere