Her er de bedste besked-apps til din mobil

Brug dit WiFi eller mobilt internet og log på en af disse apps til at sende tekst, lyd eller videobeskeder.

Macworld har samlet seks bud på de bedste apps til at sende beskeder og meget andet over WiFi eller mobilt internet.

1. Whatsapp
Førstepladsen går til den populære Whatsapp.

Ikke mindst fordi, app'en er særdeles nem at finde ud af og har en stor udbredelse, er denne app en af de bedste på markedet. I 2012 nåede brugerne af Whatsapp op på 10 milliarder digitale beskeder på en enkelt dag.

Du får altså her en særdeles populær app, der ikke blot favoriserer ét mærke - Whatsapp fås således til IOS, Android, Symbian, Nokia og Windows.

Du har mulighed for at sende tekstbeskeder, video, billeder og lyd. Sender du store filer, er det klart, at dit dataforbrug vil stige kraftigt, men er du på wi-fi eller holder dig til almindelige tekstbeskeder, så er du sikret en billige telefonregning med denne app.

Vurdering: 5 stjerner fra Macworld.

2. Skype
Andenpladsen, Skype, behøver vel ikke megen introduktion. Produktet, der har danske rødder, er et af de mest udbredte software-produkter til kommunikation. Derudover er det helt underordnet, om du sidder på din computer, tablet, mobiltelefon eller sågar dit tv - bare du har din Skype-konto klar, så er du sådan set forbundet med resten af omverden.

I en erhvervssammenhæng kan det også nævens, at Skype og Lync er begyndt at tale sammen, hvilket på forskellige måder kan gøre dit professionelle liv noget nemmere.

Det tidligere så populære instant messaging-program, Microsoft Messenger (MSN), er nu også blevet skrottet for givetvist at maksimere brugerne og indsatsen fuldt ud på Skype, hvorfor du altså får et produkt, der nok ligger højt på Microsofts prioritetsliste.

Så med Skype får du - ud over at mange af dine venner sikkert har en konto - mulighed for at videochatte, skrive beskeder eller dele filer. Vælger du at betale, kan du derudover eksempelvis foretage billige opkald eller sende beskeder til telefoner i hele verden.  

Hvis du ikke skal blive alt for irriteret over lyd- og videokvalitet samt at opkaldet hele tiden afbrydes, så er en god og hurtig forbindelse et must. 

Vurdering: 4 stjerne fra Macworld.

Læs også:

10 gadgets der kan gøre dig sund

10 gadgets du burde have købt inden ferien

Artiklen fortsætter på næste side...


Indholdsfortegnelse

  1. Side 1 ud af 3
  2. 1
  3. 2
  4. 3

Næste side: 3 og 4

  1. Her er de bedste besked-apps til din mobil
  2. 3 og 4
  3. 5 og 6
Næste side


IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.