Læsere: Her er den bedste vejr-app

Nu er solen for alvor kommet frem, badevandstemperaturen er næsten perfekt og du har alt for meget tid til overs - så her har du løsningen - tjek vejret med den bedste vejr-app.

I forrige uge spurgte vi jer, hvilken vejr-app, der egentlig var den bedste?

Vi foreslog selv den tunge, den danske, den professionelle, den med fotografier og den, der også kunne sige lyde.

Men ak nej - ingen af disse blev nævnt, da vi kom til kommentarfeltet. 

Her blev WeatherPro til gengæld fremlagt som et sidestykke uden lige - og jo, den er god nok.

WeatherPro, fra MeteoGroup Deutschland GmbH, er lige præcis den app, du har brug, hvis du vil have styr på vejret. 

Ikke for meget og ikke for lidt
En vejr-app skal have den helt rigtige balance. Tilstrækkeligt - men ikke for meget. 

For lidt vejr-data, og den falder igennem på sin inkompetence i forhold til at give dig de korrekte og konkrete vejrmeldinger, som du jo i første omgang hentede app'en på grund af - for meget, og du begynder at vende øjne mod skyen over for meget uforståeligt data, kreativt design eller for mange forskellige indstillinger. 

Den perfekte vejr-app skal med andre ord være din personlige metrolog, der med korte og præcise vendinger leverer det, du har brug for uden de store armbevægelser. 

Med WeatherPro får du lokationsbestemt temperatur, nedbørsmåler, syvdages-prognose, nat- maks- og minimums-temperatur. Ja, det gør så mange andre måske også - men vi fortsætter; 

Vindstyrke, vindretning, den brugbare 'føles som temperatur', luftryk, radar, satellit-kort samt en del mere.

Perfekt app med kun få mangler
Og ikke kun et par af læserne på Computerworld er vilde med vejr-app'en - kommentarerne på henholdsvis Google Play og iTunes er også klare i mælet. 

"Virker perfekt og klart den bedste vejr-app, der er lavet til dato. Bedste vejr-app på markedet," skriver en bruger på Google Play og giver den fem stjerner, mens en anden på iTunes giver denne begrundelse: 

"Af alle de vejr-apps jeg har prøvet, synes denne at være den mest præcise - så jeg bruger den mere end nogen anden," skriver en iPhone 5-bruger, der kun giver appen fire stjerner, da han dog lige har ét forbehold: 

"Jeg kunne dog godt ønske mig et flottere design. Eksempelvis er Yahoo's nyeste vejr-app meget smukkere." 

Og det er måske en af de få negative ting, der er at sætte på WeatherPro - den manglende evne til at blande sig med de andre flotte og lækre vejr-apps, der også er på markedet. 

Konklusionen
Men ønsker du den mest pålidelige, funktionsrige og præcise vejr-app på markedet, så bliver du nødt til at smide godt 20 kroner efter publikumsdarlingen, WeatherPro. 

WeatherPro fås til iOS, Android, Windows, Blackberry og kan også erhverves i en HD udgave til din tablet for omkring 30 kroner.   

For et ekstrabeløb på 34,99 kroner for 12 måneder får du desuden adgang til premium-indhold, som udover de andre features også inkluderer UV-indekskort, badetemperaturer, 14-dages-prognose, ski-vejr samt opdateringer hver time. 

Pris: 19,99 kroner (Android) cirka 25 kroner (iOS). 

Vurdering: 4,5/5 - 17.350 stemmer (Android).

Læs også:

Find det bedste sommervejr: Hvilken vejr-app er din favorit?

Ugens app: Succesrig dansk vejr-app giver smæk til DMI

Sådan kan IBM-software forudsige vejr-katastrofer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft bekræfter gigant-opkøb af AI-selskabet Nuance
Nuance Communication, der blandt andet har leveret teknologi til Apples Siri, er blevet opkøbt af Microsoft, der mandag eftermiddag bekræfter handlen.
Computerworld
Gigantisk datalæk: 600.000 danskeres Facebook-data offentliggjort på hackerforum
Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.