Artikel top billede

Læsere: Her er den bedste vejr-app

Nu er solen for alvor kommet frem, badevandstemperaturen er næsten perfekt og du har alt for meget tid til overs - så her har du løsningen - tjek vejret med den bedste vejr-app.

I forrige uge spurgte vi jer, hvilken vejr-app, der egentlig var den bedste?

Vi foreslog selv den tunge, den danske, den professionelle, den med fotografier og den, der også kunne sige lyde.

Men ak nej - ingen af disse blev nævnt, da vi kom til kommentarfeltet. 

Her blev WeatherPro til gengæld fremlagt som et sidestykke uden lige - og jo, den er god nok.

WeatherPro, fra MeteoGroup Deutschland GmbH, er lige præcis den app, du har brug, hvis du vil have styr på vejret. 

Ikke for meget og ikke for lidt

En vejr-app skal have den helt rigtige balance. Tilstrækkeligt - men ikke for meget. 

For lidt vejr-data, og den falder igennem på sin inkompetence i forhold til at give dig de korrekte og konkrete vejrmeldinger, som du jo i første omgang hentede app'en på grund af - for meget, og du begynder at vende øjne mod skyen over for meget uforståeligt data, kreativt design eller for mange forskellige indstillinger. 

Den perfekte vejr-app skal med andre ord være din personlige metrolog, der med korte og præcise vendinger leverer det, du har brug for uden de store armbevægelser. 

Med WeatherPro får du lokationsbestemt temperatur, nedbørsmåler, syvdages-prognose, nat- maks- og minimums-temperatur. Ja, det gør så mange andre måske også - men vi fortsætter; 

Vindstyrke, vindretning, den brugbare 'føles som temperatur', luftryk, radar, satellit-kort samt en del mere.

Perfekt app med kun få mangler

Og ikke kun et par af læserne på Computerworld er vilde med vejr-app'en - kommentarerne på henholdsvis Google Play og iTunes er også klare i mælet. 

"Virker perfekt og klart den bedste vejr-app, der er lavet til dato. Bedste vejr-app på markedet," skriver en bruger på Google Play og giver den fem stjerner, mens en anden på iTunes giver denne begrundelse: 

"Af alle de vejr-apps jeg har prøvet, synes denne at være den mest præcise - så jeg bruger den mere end nogen anden," skriver en iPhone 5-bruger, der kun giver appen fire stjerner, da han dog lige har ét forbehold: 

"Jeg kunne dog godt ønske mig et flottere design. Eksempelvis er Yahoo's nyeste vejr-app meget smukkere." 

Og det er måske en af de få negative ting, der er at sætte på WeatherPro - den manglende evne til at blande sig med de andre flotte og lækre vejr-apps, der også er på markedet. 

Konklusionen

Men ønsker du den mest pålidelige, funktionsrige og præcise vejr-app på markedet, så bliver du nødt til at smide godt 20 kroner efter publikumsdarlingen, WeatherPro. 

WeatherPro fås til iOS, Android, Windows, Blackberry og kan også erhverves i en HD udgave til din tablet for omkring 30 kroner.   

For et ekstrabeløb på 34,99 kroner for 12 måneder får du desuden adgang til premium-indhold, som udover de andre features også inkluderer UV-indekskort, badetemperaturer, 14-dages-prognose, ski-vejr samt opdateringer hver time. 

Pris: 19,99 kroner (Android) cirka 25 kroner (iOS). 

Vurdering: 4,5/5 - 17.350 stemmer (Android).

Læs også:

Find det bedste sommervejr: Hvilken vejr-app er din favorit?

Ugens app: Succesrig dansk vejr-app giver smæk til DMI

Sådan kan IBM-software forudsige vejr-katastrofer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere