Artikel top billede

A6 hedder den seneste Apple-chip, men rygterne går samtidig også på en A7-chip til de nye enheder.

Apple køber stort ind af chips og gør klar til nye iPhones og iPads

Chipordrerne vælter ind fra Apple, som angiveligt forbereder sig på at sende nye iPhones og iPads på markedet meget snart.

Apple har skruet gevaldigt op for chip-ordrerne, og det er et klart tegn på snarlige produktlanceringer, forlyder det.

Digitimes fra Taiwan citerer kilder i Apples forsyningskæde for, at Apple har placeret næsten dobbelt så mange ordrer på chips i tredje kvartal i år i forhold til andet kvartal - fra 20 millioner enheder til 40 millioner enheder.

Rygterne siger, at Apple vil lancere en iPhone 5S - eller en iPhone 6, en billigere iPhone Lite, femte generation af iPad og måske også en ny iPad mini, skriver Computerworlds søstermedie Macworld U.K.

Væksten i chip-ordrer kommer efter en sløv periode for Apples leverandører, som oplevede en markant nedgang i perioden fjerde kvartal 2012 til andet kvartal i år. Går det som forventet, vil væksten for alvor være tilbage for chipleverandørerne i andet halvår af 2013, som kan tegne sig for 70 procent af årets leverancer af chip til iOS-enheder.

Læs også:
Ny iPhone meget tæt på lancering
Apple drosler ned for iPhone 5 - iPhone 6 på vej

Så meget scorer Apple på din iPhone og iPad
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere