Artikel top billede

Frem med læderet: Et smart watch bliver et must i 2014

Et smart watch om håndleddet er en helt naturlig forlængelse af det faktum, at du har en smartphone i lommen. Men du skal slå til nu, hvis du vil være first mover.

Er det et let ridset Timex med smarte selvlysende tal og visere, der til daglig hænger om dit håndled, kan du godt begynde at spare op. Smartwatches er det nye sort, og inden længe har du mistet muligheden for at være hip og first mover på det område i omgangskredsen, hvis ikke du slår til nu.

I hvert fald tyder de seneste analyser på, at markedet for de smarte ure står over for et kæmpe boom.

Det anerkendte analysefirma Canalys regner med, at der vil blive solgt over fem millioner smartwatches i 2014. Firmaet anslår til sammenligning, at der blev solgt 330.000 af den type ure i 2012, mens der blev solgt over en milliard traditionelle armbåndsure i samme år.

I år regner Canalys med, at der bliver solgt over 500.000 smart watches.

Vigtigste produkt siden iPad

"Smart watches bliver den vigtigste nye produktgruppe inden for forbrugerelektronik, siden Apples iPad definerede markedet for tablets," siger Chris Jones fra Canalys.

Han mener også, at det bliver en kæmpe mulighed for udviklere af apps inden for sundhed, sport og fitness.

Canalys betragter Motorola og Sony som de ledende producenter, og så sent som i slutningen af juni måned lancerede Sony en opdateret udgave af firmaets Android-baserede smart watch.

Sony har ikke mange konkurrenter på markedet lige nu, bortset fra Motorola og det crowdfundede Pebble. Men stort set alle betydende teknologiproducenter har annonceret planer om at lancere egne smartwatches. Deriblandt Apple, Google, Microsoft og Samsung.

Læs også:
De fedeste smartphone-ure til din sommerferie
Disse 10 teknologier kan ændre alt for dig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Intels store plan afsløret: Fire nye generationer af processorer klar inden 2025 - og en helt ny æra er på vej
Intels nye CEO Pat Gelsinger har fremlagt planen for de fem års produkter. Planen rummer hele fire nye processorteknologier og en vild ny standard for produktionsteknologien. Se planerne her.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.