Artikel top billede

Thomas Neergaard Hansen til Microsoft Worldwide Partner Conference i Houston.

Microsoft: Vi har nye partner-løsninger i støbeskeen

Partnerne kan se frem til flere salgsmuligheder i nærmeste fremtid, fortæller Microsofts globale SMB-chef, Thomas Neergaard Hansen.

Microsofts partnere skal ikke være nervøse for, at Microsoft selv gafler kunderne gennem direkte salg.

Det siger Thomas Neergaard Hansen, der er Microsofts globale chef for salg til SMB-kunder.

"Vi er i gang med at finde partner-løsninger for produkter, som vi lige nu ikke sælger gennem partnere. Det gælder eksempelvis Azure," siger Thomas Neergaard Hansen, som Computerworld mødte ved Microsofts Worldwide Partner Conference i Houston tidligere i denne måned.

Udover nye partner-modeller skal partnerne og kunderne ikke frygte den nye services og devices-strategi, som softwaregigantens øverste chef Steve Ballmer lancerede på konferencen.

Microsoft vil nemlig over den næste år trække stadig tilbyde kunderne frit valg på alle on-premise, hybrid og cloud-hylderne.

Nye partner-løsninger på vej
I dag sælges flere produkter ikke gennem partnere, men det faktum vil Thomas Neergaard Hansen ændre.

"Det er bestemt noget, som jeg gerne ser, at vi finder en løsning på.," fortæller Thomas Neergaard Hansen og fortsætter:

"Medarbejderstaben udvikler i øjeblikket nye partner-løsninger til de produkter, der i dag ikke sælges gennem partnere,"

Udover udmeldingen fra SMB-chefen annoncerede Microsoft også en ny online-services-model til Worldwide Partner Conference i Houston.

"Alle vores online services, bliver meget snart tilgængelige gennem volume-license program." siger han.

Udover nye partner-modeller for services pønser Microsoft også på at melde omkring, hvordan virksomhedens devices skal sælges.

Nærmeste fremtid er hybrid
Microsoft beroliger samtidig partnerne med, at den nye cloud-satsning ikke betyder, at partnerne og kunderne må opgive on-premise-forretningsmodellerne lige med det samme.

"De næste fem-otte år kommer til at blive en verden af hybrid. Det vil sige kunder, der bruger en kombination af on-premise og cloud," fortæller han.

Først og fremmest vil skiftet ikke ske lige med det samme, fordi flere partnere og kunder benytter sig af software-miljøer, der endnu ikke er tilgængelige i skyen.

"Husk at Microsoft adskiller sig fra konkurrenterne, som eksempelvis Google og Salesforce.com, hos dem har du kun skyen. Det der er unikt ved Microsoft, det er, at vi giver partnerne og kunderne friheden til at vælge teknologi," afslutter Thomas Neergaard Hansen.


Microsoft: Sådan vil vi få Surface ud til erhvervskunderne
Thomas Hansen - dansk topdog i Microsoft
Partner: Flere er i chok over ny Microsoft-strategi
Microsoft-chef: Partnerne skal bare tage sig sammen og komme op i skyen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.