En af de ting, vi har brugt de sidste par år til, er at få tilført Siemens Industry Software A/S noget af it-branchens dynamik. Det har givet bonus, fortæller firmaets CEO, Kenneth Saxskiold-Nørup,

Motivation og it-branchens dynamik er en magtfuld cocktail

Top 100 2012 Sidste år var det Siemens Industry Software, der løb med sejren i Top 100 og kunne kalde sig Danmarks dygtigste it-virksomhed. Ingredienserne var ny selvforståelse, ny ledelsesstil og et fantastisk regnskab ... og en virkelig fed motorcykel. Læs historien fra Top 100-magasinet her.

Her er artiklen om Top 100-vinderen 2012, som den blev bragt i Top 100-magasinet 21. september 2012:

Indgangsportalen til Scandinavian Trade Building er med sin guldskinnende facade ganske imponerende, og navnet vækker da også minder om en potent erhvervsbygning i Guds eget land.

Når man træder indenfor, møder man i den store lobby et indendørs springvand og meterhøje træer, der danner en allé gennem bygningen.

Det er her, virksomheden Siemens Industry Software A/S holder til.

Virksomhedens regnskab viser en solid vækst med et opadgående hop på mere end 80 millioner kroner på et enkelt år. I den forstand passer Scandinavian Trade Building udmærket ind i billedet af succes.

En vækst, der i år placerer virksomheden helt i spidsen på Computerworlds Top 100-liste.

It-branchens dynamik
"En af de ting, vi har brugt de sidste par år til, er at få tilført Siemens Industry Software A/S, der har betragtet sig som en ren industrivirksomhed, noget af it-branchens dynamik. Det har givet bonus," fortæller firmaets CEO, Kenneth Saxskiold-Nørup, der tager imod Computerworld.

Efter vi er blevet lukket ind i Siemens-lokalerne, kan vi ved selvsyn erfare, at selv om indgangspartiet signalerer amerikanske tilstande, så er firmaets kontorlokaler i den helt almindelige ende af kontorlokale-skalaen.
Hvide vægge og gulvtæpper, lokaler, der er praktiske frem for prangende, som danske virksomheder bedst kan lide det.

På Kenneth Saxskiold-Nørups kontor er et flag fra fodboldklubben Chelsea nonchalant lagt hen over fløjdøren til nabokontoret, og et indendørs golfsæt præger pladsen foran indgangsdøren.

Vi bænker os sammen ved et lille mødebord på chefkontoret for at få forklaringen på, hvad der er lykkedes så godt for virksomheden over et enkelt regnskabsår.

I regnskabet kan man blandt andet læse, at "Omsætningen udgør 146,8 millioner kroner for sidste år imod 64,7 millioner kroner i forrige år, hvilket er en markant forøgelse i et faldende marked."

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
En onsdag i juni bliver DSB's it-systemer ramt af et 48 timer langt nedbrud: "Min første tanke er, at vi må være ramt af et DDoS-angreb"
Få historien om, hvordan DSB fandt løsningen på det to dage lange nedbrud, som selskabet blev ramt af 24. juni klokken 14.45.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan skaber du mere effektive forretningsprocesser med automatisering
Virksomheder skal kunne håndtere enorme mængder af data, hvilket har affødt et behov for smartere og mere effektive løsninger til håndtering af de daglige, ensformige og rutineprægede processer. Hvor disse opgaver tidligere kunne klares via manuel arbejdskraft, kalder markedets udvikling og efterspørgsel nu i højere grad på automatiserede alternativer. Og det er netop her, at process mining kommer ind i billedet som et operativt værktøj til at kunne maksimere procesautomatiseringernes samlede effekt og afkast – gennem visualisering og analyse af dit komplekse dataflow. I dette whitepaper kan du lære om koblingen mellem procesoptimering og process mining – et intelligent optimeringsværktøj, der giver dig mulighed for at spore og visualisere dine data, så de bliver analyserbare og kan udnyttes til procesoptimering og til at eliminere dine digitale omveje.