Artikel top billede

ComOFF: iPhone 5S og Apple-fans til grin

Den nye iPhone er snart klar, men allerede nu gøres der grin med telefonen og ikke mindst trofaste Apple-fans. Se parodien på iPhone 5S her.

Tirsdag aften dansk tid vil Apple lancere sin nye iPhone, der formentlig kommer til at hedde 5S. 

Nettet er som sædvanlig fyldt med rygter op til lanceringen, og nogle af dem går på, at telefonen ikke får væsentlige designændringer i forhold til den et år gamle 5'er.

Det er omdrejningspunktet i en videoparodi på den nye iPhone 5S, der i den grad udstilles som en moderne omgang kejserens nye klæder.

I videoen siger en af designerne blandt andet:

"Da vi skulle skabe den nye iPhone, begyndte vi med et design, som vi virkelig kunne lide...og stoppede".

Konklusionen er, at folk ikke vil have forandring - bare mere af det samme.

Samtidig gøres der grin med både telefonen og ikke mindst de loyale iPhone-brugere, der ikke forstår, at de bliver fuppet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere